Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Észak korea még mindig harckés...

Észak korea még mindig harckészültségben van amerika / akárki más ellen?

Figyelt kérdés

olvastam 1-2 cikket de szinte semmit se találtam, pl.:

Kitör a III. Világháború napokon belül? Kihirdette a hadiállapotot Amerika is, megkettőzte a légvédelmi rakéták számát, és speciális repülőgépek köröznek a légtérben. Úgy tudják, hogy Korea nukleáris rakétákat állított rájuk, amit nem hagyhatnak harckészültség nélkül. A szakértőnk szerint ha Amerika mérges lesz akkor nekik csak egy rakétát kell kilőniük, és még a történelemből is eltörlik Észak-Koreát. Az a kérdés hogy Észak-Koreának melyik ország fog segíteni a bombázásban.

2013. ápr. 21. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

"Kitör a III. Világháború napokon belül?"

Mitől törne ki. É-Korea meg az USA csak p*csméregetősdit játszanak egyik sem elég tökös hogy kezdeményezzen, világháború meg amúgy sem lenne mivel É-Koreának nincs szövetségese.

2013. ápr. 21. 18:14
 2/4 anonim válasza:
Remélem csak hidegháború lesz
2013. ápr. 22. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyik fél sem elég hülye hozzá, hogy elkezdjen atomrakétákat lövöldözni a másikra. Tegyük fel, hogy ahogy mondod kilőnek egy rakétát USA-ból és pápá észak-Korea, azon kívül, hogy ez hatalmas nemzetközi felháborodást szülne, szerintem az oroszok is hirtelen fenyegetve éreznék magukat, amiből aztán igazi balhé lenne.
2013. ápr. 27. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyrészt az volt a cél, hogy atomhatalomnak ismerje el a világ Észak-Koreát(sikerült szerintem), valmamint a polgárait hipnotizálja, hogy milyen erős vezérük van.

Usának és többinek érdeke nem erényesen beleszólni a vitába, maximum fegyverkezés és hasonló dolgokban segít a délieknek(ezt is állszentségből), de a déliek egymaguk maradnának.

Szöul kemény 30km-re van Észak-Koreai határtól légvonalban, nem értek hozzá, de szerintem nem nagy kunszt lövöldözni.. kilőni egy rakétát úgy, hogy ne szóljon nagyot akár félúton nem tudom, hogy az lehetséges.

Kitelepíteni is lehet bárhova szerintem.

Meg sohasem lehet tudni mi van valójában, ki kivel van. Tudnék érveket is mondani, miért lenne érdeke (állszent) USÁ-nak, ha Észak vinné sikerre a történetet.

2013. máj. 3. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!