Melyik a jelenlegi legjobb tank a világon?
hogy melyikben bizonyìtott a leopàrd
A vilàg fejlett illetve fejletlen orszàgai hasznàljàk, kezdve a nèmetektōl indiàig. Az iraki konfliktusban rengeteg orszàg rèszt vett amerika, nèmet, kanada, svèd, dàn, angol, több leopàrd harcolt mint bàrmelyik, ès nincs feljegyzès hogy ellensèges harckocsitòl pusztult volna el leopard, az orosz T100 as meg csak legenda, mint az amerikaiak future warrior 2020 as a, vagy a lōkèshullàm àgyù.
"Az iraki konfliktusban rengeteg orszàg rèszt vett " ja, a németek pont nem,a dánok sem, svédek sem.
Kanada részt vett. Kanadának vannak Leopárd 2 harckocsijai. Hány volt ebből az Öbölben?
"több leopàrd harcolt mint bàrmelyik " ezt nem tudom értelmezni.
"0nincs feljegyzès hogy ellensèges harckocsitòl pusztult volna el leopard- ez igaz. (irónia)
Linkelj már be légyszíves valami forrást az öböl-háborúban részt vett Leopard tankokról, mert én Koszovón és Afganisztánon kívül semmi információt nem találtam erről.
Koszovóban nem csináltak semmit, mert nem volt ellenfelük.
Illetve egyszer tűzharcba keveredtek. Afganisztánban "31 lövést adtak le Nad Ali elfoglalása során". Ja, meg volt egy pokolgépes merénylet ellenük, amit az egyik megúszott, a másik megsérült, de még 200 métert tudott menni. A vezető súlyos sérülést szenvedett, és sajnos később meghalt.
Végre, találtam valamit!
Leopard 2A5 vs. LADA 2103
Kifinomult német technológia és az orosz brutalitás!
A dupla körlámpák fényétől megvakult, az 1500cm2 motor dübörgésétől megsüketült német katonák kétségbeesetten próbálják megfékezni a szovjet-olasz kooperációban készült monstrumot! Végül sikerrel járnak, de ne feledjük, a LADA egy 40 éves konstrukció.
Érdemes megfigyelni, hogy míg a személyzet életét vesztette, maga a jármű szinte sértetlennek tűnik, valószínűleg első pöccre indul.
Ezt a betegséget humornak hívják, te ne aggódj, neked sose lesz, úgy látszik immúnis vagy rá.
Lehet, hogy nem tudok semmit,de legalább merek kérdezni.
Köszönöm a linkeket,de félreértés van köztünk (vagy fiatalabb vagy, mint én), mert én iraki konfliktuson az 1991-es öbölháborút értettem, ugyanis ott voltak nagy harckocsi összecsapások, ahol a Leopard bizonyíthatott volna, mint harckocsi. Csak épp nem volt ott.
Az elmúlt évtized iraki konfliktusára az aszimmetrikus hadviselés volt jellemző, de mivel a kérdés a legjobb tankot kereste, én tudatlan elme más tankok teljesítményével vetettem össze, nem egy burnuszos felkelő által eszkábált házi bombával szembeni ellenálló képességével. Még szép, hogy néhány kiló trotil, meg pár kiló ócskavas nem tesz nagy kárt egy több tíz tonnás szerkezetben.
Azt meg végképp nem értem, hogy egy vitában mióta érv a másik leminősítése.
Sajnálom ha megbántottam a német technológia felsőbbrendűségéhez fűződő érzelmeidet, hogy kiengeszteljelek ezennel kikiáltom a Leopard 2A7+ -t a világ legjobb harckocsijának.
Remélem szent a béke, különben küldöm a LADA-t!
(JAJ,ne! Már megint...)
:-D ezt benèztem mert a 2003-2010 os iraki konlfiktusra gondoltam, a 91 es röl nem tudok semmit, bocsi,
amugy 23 èves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!