Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » MH Altiszti akadémia?

MH Altiszti akadémia?

Figyelt kérdés

Ha valaki az MH Altiszti akadémián végez milyen rangja lesz? és annak elvégzésével milyen iskolai végzettségünk lesz,pl.főiskolai vagy szakképesítés?

Ha valaki pedig át akar szerelni a honvédségtől a rendőrséghez akkor ott az katona őrmesternek milyenre változik a rangja? mert ugye a rendőrségnél az őrmester a legkisebb????

2013. márc. 16. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem főiskolai(vagy egyetemi) mert akkor már nem altiszt lenne hanem tiszt.A rangod szerintem meg zászlós lenne vagy (őrmester de inkább zászlós). A rendőrséghez ha átmégy meg gondolom ugyanolyan rangot kapnál (de lehet függ a tapasztalatól)
2013. márc. 16. 10:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem rang, hanem rendfokozat. A rendőrséghez, vagy bármely más rendvédelmi szervhez történő átszerelés folyamán többnyire az aktuális rendfokozatodnak megfelelő beosztást kapsz, feltéve ha rendelkezel a szükséges iskolai végzettségekkel, valamint a fogadó szerv részéről számodra szabad státusz rendelkezésre áll.
2013. márc. 16. 11:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt, és jó válaszokat.
2013. márc. 16. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ad felsőfokú végzettséget. Aki elvégzi őrmester lesz.
2013. márc. 16. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, és olyan katonai "iskola" van aminek elvégzésével zászlósok leszünk?
2013. márc. 16. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a ZMNE-n 4. évfolyamban ott hagyod, zászlós leszel.
2013. máj. 21. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!