Az MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola és az MH Altiszti Akadémia ugyanaz?
Nem. a Tiszthelyettes és az altisztnem ugyanaz.
Deinkább tiszt akarj lenni,mint helyettes vagy altiszt.
olvastam az egyik 2012-es honvéd újságban hogy megváltozik jövőre a tiszthelyettes képző neve valaki nem tud valami információt még erről, valamint a cikk nem fejtette ki hogy a neven kívül változni fog-e még valami, ha tud valaki információt az lécci válaszoljon
egyébként tiszti-re 60 szoros a túljelentkezés én azt hallotam :S
Igen, ugyanaz. Összevonásra került a MH Központ Kiképző Bázis és a MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola. MH KKB + MH KPTSZI = MH AA
Az új vezetés megszüntette a tiszthelyettes elnevezést és újra bevezetésre került az altiszt. Gondolom ez is a hagyományőrzés miatt történt.
Ha jól belegondolok a mai honvédséget már tényleg inkább csak egy hagyományőrző egyesületnek lehet nevezni. Ez a fontos, erre van keret...
18:40
Nem csak a neve változott. A képzést 2 évre emelték, 2012/13 tanévre 66!!! főt vesznek fel. Felvételi feltételek érdekelnek?
Az ne zavarjon meg, hogy a suli még a régi nevén szerepel. Gondolom jövőre is hasonló lesz a felvételi, ha még lesz egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!