Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy lehet valaki harckocsizó?

Hogy lehet valaki harckocsizó?

Figyelt kérdés

Hello!

Végzős vagyok, továbbtanulni nem nagyon akarok, maximum főiskolára menni, viszont valami nagyon megtetszett. Szívesen lennék harckocsizó, a mai nap láttam élőben több T-72-est és PTSZ-t, illetve talán BMP-ket és nagyon megtetszett a Honvédség, hogy ekkora erővel segítenek a bajban és szerintem a katonáknak jó érzés lehet, hogy ennyi embernek tudnak segíteni és én is átszeretném élni ezt az érzést, bár remélem több ilyen katasztrófa nem lesz !!

Valaki tudna segíteni ebben, hogy mi kell ehhez és merre induljak el? Esetleg egykori harckocsizó?

2013. márc. 15. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Ha sokszor mondod, hogy harckocsi, akkor harckocsizó leszel.
2013. márc. 17. 22:30
 2/5 A kérdező kommentje:
De vicces vagy, honnan jöttél, Pestről? SZLAMB!
2013. márc. 18. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor tiszti iskolát kell elvégezned.Bár nem tudom itt Magyarországon hol van még képzés.Anno engem is érdekeltek a hadászati járművek.Baromi nagy buli volt Ural-t vagy Kraz-t vezetni.Főleg részegen az alakulótéren össze-vissza!!
2013. márc. 21. 12:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Komoly lehet! :)
2013. márc. 21. 19:03
 5/5 Tomcsika007 válasza:
a Kinizsi Pál altiszti sulit ajánlanám vagy a nemzetvédelmi egyetemet és itt még van harckocsizó szak és hivatásos katonaként mehetsz a MH. 25 Klapka György lövészdandár 11. harckocsizó zászlóalj- hoz. elméletben viszont szerződéses katona is lehet csak nem olyan rendfokozatban, engem is nagyon érdekell csak 26 évesen suliba már nem mehetek és érettségivel is csak honvéd lehetek és az karcsú főleg fizuban...
2013. márc. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!