Megéri katonának lenni?
21 éves vagyok, csak érettségim van.
Szeretnék katona lenni, eleinte jó az is ha csak szerződéses.
Mennyire lenne magánéletem? Volna időm a családomra?
Hát, ha szeretnél az amerikaiak cipőpucoló lakája lenni és esetleg fölrobbanni egy aknától valami általuk indított igazságos olaj- vagy drogháborúban egy náluknál jóval gyengébb ország ellen, akkor csak tessék.
Na persze ha a honvédség a hont védené, de olyan talán utoljára 1849-ben volt.
A szerzödéses katonàk 80-90e ft körül keresnek! Ha fentebb kerülsz a ranglétràn, akkor csak a hétköznapokon kell dolgoznod, àltalàban, de vannak 1-2 hetes kiképzések! Külföldre meg magyar katonàkat csak pàlyàzat alapjàn visznek el, nem kötelezö! Ha megpàlyàzod, pl. Koszovot, fél évre kapsz 2M ft.ot!
Szia.A férjem hivatásos katona Kecskeméten.10 éve gyakorolja már ezt a szakmát,főtörzsi rangban van.És most kapaszkodj:94 ezret hoz haza havonta.Ő nem napi 8 órát dolgozik,hanem 24/72-nek ami ugyebár annyi hogy 24 órát szoli 72 pihi.Na ez már 1 éve nem müködik,mert kevesen vannak.általában 1 nap munka max 2 pihi.
Külszolgálatról nem nagyon tudok semmit mondani,mert én nem engedtem még el:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!