Ha visszatérne a sorkatonaság, akkor mi lenne azzal, akinek a vallása tiltja az ebben való részvételt?
aki ennek az országnak a szolgálatában állna azért vmi annál sincs rendben.lévén hogy ez egy kapitalista ország ki támadná meg?terroriták anarchisták vagy kommunisták.
és ha ez így lesz én azonnal és örömmel állok melléjük.
Kedes Kérdező!
Nos Jehova tanui nem vállaltak katona szolgálatot. És ezért, egészen az 1960-as évek végéig börtönbüntetést kaptak a fiatal fiuk. Volt hogy 3-4 évet ültek amiatt, hogy megtagadták a fegyveres szolgálatot. És akkor még nem vol választási lehetőség "polgári szolgálatra".
Most ha ujból bevezetnék ezt a törvényt, akkor most sem vállalnák el a katonai szolgálatot. De még "kiszolgáló" szolgálatot sem. Csak a "polgári szolgálat" jöhetne szóba. Amennyiben erre nem kapnának lehetőséget, ugy maradna ujból az itélet a börtönbüntetésre.
Csak megjegyzem: ha mindenki igy tenne, már nem vona háboru! Üdvözlettel: Judit!
mért is kapom a minuszokat?
tőlük kérdezem(növeszettek agyat elöször):mért kéne védenem ezt az országot?mit adott nekem?elárulom semmit sem!tehát akkor?
sőt ha belegondolok bárki megölhet és az országot egyáltalán nem érdekli.lásd: ír gázoló,azeri gyilkos,vagy tóásó elöd bolivia esete.én védjem a hazát a haza meg tesz rám nagyot?lehet megint lepontozni mert megmondtam az igazat.le se irom mit gondolok rólatok.
tehát azért kéne nekem az életem adni hogy cserébe semmit ne kapjak?ez undorító aki meg így gondolja azt remélem majd a következő háborúban le is lövik.aztán lehet szenvedni a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!