Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek lehtséges lenne,...

Szerintetek lehtséges lenne, hogy Oroszország belépjen az EU-ba vagy a NATO-ba?

Figyelt kérdés
Ha igen szerintetek milene a következménye politikailag és gazdaságilag?
2009. szept. 11. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
utsónak: lehet hogy az oroszok kapzsik a magyarok meg becsületesek, de akkor nézd meg hogy melyik megy többre a saját tulajdonságával :D
2009. szept. 21. 20:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha belépne ,érdekes szitu lenne ha követelné a főparancsnokságot meg a hadi technológiát.Teljes joggal,mint tag.
2009. szept. 27. 21:07
 13/16 anonim válasza:

Szerintem totál esélytelen. Bár a NATO létjogosultságát sem értem, hisz az anno még a szovjet tömb ellen jött létre, majd jött a varsói szerződés ami fel is bomlott, de a NATO még mindig van, mindegy...

Amúgymeg az oroszok köszönik szépen jól elvannak maguknak nincs szükségük ilyen szervezetekre(jól is teszik) élvezik, hogy tudnak diktálni, és bele tudnak szólni a világ ügyeibe anélkül, hogy bármi ilyen cuccba belépnének.

A Svájcos válaszra:

Kár, hogy Magyarország, képtelen arra mint Svájc, bár ha körülnézünk sajnosmegavan az indoka. :(

2010. máj. 12. 06:32
 14/16 anonim ***** válasza:

"utsónak: lehet hogy az oroszok kapzsik a magyarok meg becsületesek, de akkor nézd meg hogy melyik megy többre a saját tulajdonságával :D"

Ezt a választ én lepontoztam. Az oroszokat nagyra becsülöm, ahogy persze a magyarokat is, nem is ezért pontoztam le. Hanem azért, mert ez a komment azt a hibás gondolatot ülteti el magyar emberek fejében, hogy a kapzsiság, becstelenség előbbre való a becsületnél és nem éri meg tisztességes embernek lenni. Ez egy teljesen hibás, opportunista hozzáállás, és a vesztes, sikertelen emberek gondolkoznak csak így.

2010. máj. 12. 09:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ismerné itt valaki a történelmet akkor tudná, hogy mikor, és miért jött létre a NATO. Ilyen h*lye kérdésekkel inkáb fordulj a 8.os történelemkönyekhez!
2010. máj. 17. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Sok milliárd liter vodka kell ahhoz, hogy ennyire megbolonduljanak!
2010. nov. 2. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!