Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » TEK mint életcél?

TEK mint életcél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy kommandós szeretnék lenne a TEK-nél..Ez most nem egy kósza gondolat tényleg nagyon komolyan elhatároztam..Most érettségizem és a Nemzeti közszolgálati egyetemre szeretnék menni..Eléggé jó a fizikumom 3éve edzek + gyerekkorom óta versenyszerűen sportolok.

Az az igazság elmehetnék közgazdásznak is viszont megbolondulnék egy ilyen unalmas munkába..Eddig az volt a bajom, hogy a rendőri, kommandós szakmát szeretném , csak a rendőrök nem keresnek annyit amennyi az én elképzeléseimnek megfelel...

Ekkor bukkantam rá pár statisztikára, hogy a TEK-es srácok havi 400-500k kat keresnek..

VISZONT!

Mi lesz ha mire odakerülök [7év] már nem lesz TEK? Vagy teljesen megváltozik az egész rendszer?

Szerintetek megéri ilyen hosszú távlatra ennyire rákészülni?

2013. febr. 21. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Reméljük megszűnik és a megmaradó pénzt a gazdaság helyreállítására és a közgazdasághoz értő közgazdászokra cseréljük a mostaniakat.
2013. febr. 21. 18:10
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem szűnhet meg mert az EU- kötelezően előír egy terrorelhárítási szervezetet..Ráadásul szerintem pont, hogy kellenek..Az sem lenne baj ha a nemzetőrséget is visszavezetnék..

Sz*ros 10milliárd meg semmire sem elég főleg nem a mezőgéhez:D

2013. febr. 21. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy Dunát lehet rekeszteni a BGF-es diplomás közgazdászokkal...
2013. febr. 21. 18:17
 4/12 anonim ***** válasza:
A közgazdász, bróker lesz a jövő "csodafegyvere", egy állam gazdasági csődbe juttatása többet ér a teljes lebombázásától. Amúgy meg minek nekik akkora fizetés, minimál bér oszt KUSS vagy kell vagy nem érted?
2013. febr. 21. 18:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Az a nagy baj, hogy a corvinusosok sem találnak munkát...
2013. febr. 21. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy közgazdásznak minek munka? Irány a BÉT!
2013. febr. 21. 18:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Kedves 44%os hiába vagy te egy csoda bróker, ha New Yorkból 10 egérkattintással csődbe juttathatják ezt a csepp országot..Ráadásul nem a bombázás a feladatok, hanem a haza védelme..HA pl a fiad egy elmebeteg őrült elfogja akkor nem az érettségit végzett 120kg os koca rendőrök próbálják kiszabadítani, hanem egy elit egység..
2013. febr. 21. 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:
92%

"120kg os koca rendőrök próbálják kiszabadítani, hanem egy elit egység.."

Elárulom neked, hogy majd neked is jó pár évet kell lehúznod a koca rendőrök között, hogy egyáltalán szóba kerüljön a TEK!Egy kicsit visszább vehetnél!

2013. febr. 21. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:

most már csak 42%-os, és azt sem tudja, miről beszél :)

A kérdésre válaszolva, biztos, hogy lesz a TEK-hez hasonló szervezet mindig, legfeljebb másképp nevezik majd. Szóval hajrá, ha ez érdekel.

2013. febr. 21. 18:40
 10/12 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék! Minden tiszteletem a becsületes rendőröké..Viszont úgy vélem egyre több alulképzett, fizikálisan rossz, rendőr akiket ezek a rendőri szakközepek bocsájtanak ki..Nagybátyám rendőr, és a mai "ifjak" azért hívogatják , mert egy jegyzőkönyvet sem tudnak felvenni..

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2013. febr. 21. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!