Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Több csonttörés után lehetek...

Több csonttörés után lehetek szerződéses katona?

Figyelt kérdés
A lábam három helyen tört el, de ami a nagyobb probléma volt, hogy ezekkel egy időben két nyakcsigolyám is eltört egy balesetnél, de azóta teljesen rendben vagyok. Fizikai munkát végzem, emellett futok, kerékpározom, és semmi maradandó károsodásom nincs.
2013. febr. 21. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a fizikai munkában valamint a sportban sem "akadályoz", akkor szerintem lehetsz.

Bár a fizikai és pszichológiai alkalmassági vizsgálaton mondják ki a végleges eredményt!

2013. febr. 21. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokadik szerződéses katona kérdés.Ebből doktorálsz?
2013. febr. 21. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kinek szántad a válaszodat, de én most tettem fel itt először ilyen kérdést. Édesapám hivatásos katona volt nyugdíjig, sajnos két éve elhunyt, szeretnék a nyomdokaiba lépni. 35 évesen, a mai kilátástalan munkalehetőségek miatt gondolkozom ez irányba, de azt hiszem nem itt kell érdeklődnöm...
2013. febr. 21. 14:53
 4/6 anonim válasza:
ha nem gátol lehetsz
2013. febr. 21. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt csonttörésem, nem is egy. Alkalmasságin bevallottam, megnézte, mondtam hogy nem gátol semmiben és átmentem.
2013. febr. 21. 23:33
 6/6 A kérdező kommentje:
TTking! És dolgozol is? Tényleg hosszú idő telik el a felvételi és a szolgálat megkezdése között?
2013. febr. 22. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!