Nem leszek túl öreg?
Figyelt kérdés
Jelentkezni akarok a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Honvédtisztképző karára. Ahogy néztem, még beleférek a korhatárba. Kérdésem, hogy ha sikerülne felvételt nyernem és szeptemberben megkezdeném a tanulmányaimat, akkor nem leszek túl öreg az ottani hallgatókhoz képest? Ha végeznék, akkor 28 lennék. A korábban végzett katonákat zavarná, hogy én majdnem harminc évesen még "zöldfülű" vagyok, vagy igazából nem ez alapján ítélik meg az embert és nem törődnek ezzel?
Mindenképp el akarom végezni az egyetemet, tehát nem ezen múlik, csak érdekességként tettem fel a kérdésemet.
2013. febr. 10. 21:24
1/1 anonim válasza:
Egyetem már egyáltalán nem szól a korról, senkit nem érdekel nekem volt 28. éves csoporttársam is elsőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!