Hogyan lehetek szerződéses katona?
A helyi toborzóirodában kell beadnod a jelentkezésedet.
A továbbiakról értesítenek, a felvételiről ( egészségügyi és pszichikai alkalmassági vizsgálatról).
Aztán aláírjátok a szerződést, és szintén később értsítenek a kiképzés kezdetéről.
Én most úgy halottam belső berkekben hogy stop van a honvédségénél, és talán a tavaszi kiképzésre sem lesz pénze a honvédségnek. de ez csak hallomás tényleg.. Azért próbáld meg.
28/N/ftörm.
ha tiszt akarsz lenni, akkor felsőfokú végzettségednek kell lennie, mint pl Zrinyi Nemzetvédelmi egyetem.
Így egyenlőre csak tiszthelyettes lehetsz és a legmaximálisabb rangod a főtörzsőrmester lesz, ha későbbiekben elvégzel főiskolát egyetemet, akkor lehet tiszt.
A kiképzés elméletileg még 6 hetes, de volt már akinek 3 hónapos volt, úgy tudom most újra 3 hónaposak lesznek.
Véleményem szerint a pszichológiai teszt amin igen erőteljesen el lehet hasalni. Hiába vagy egészségileg és fizikailag megfelelő.
1. Elmész jelentkezel a toborzó irodába
2. Küldenek egy beosztás tervezeted, azzal vissza mész a toborzóba és megírod a ténylegeges jelentkezést.
3. Megküldik az alkalmassági időpontját
4. Sikeres alkalmassági után bevonulsz
Kiképzés 15 hét !
De most jelenleg létszám stop van.
Ha bármire kíváncsi vagy még nyugodtan írj, ha tudok válaszolok.
azzal ha főtörzsőrmester vagyok azzal mennyit lehet keresni, am nagyon nem a pénzért akarom csinálni csak érdekel ez a része is, és utána ha itt elértem valamit szeretnék felsőfokú végzetséget
jah és hogy a kiképzés nekem kerül e valamibe, amúgy kb jövő ilyenkorra válik aktuálissá a kérdés addigra csak feloldják a létszámstoppot kössz a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!