Magyarországra utoljára '91 ben hullott bomba, vagy volt ilyen eset azóta is?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 11:12
11/13 A kérdező kommentje:
Na most nem tudom érted -e, de az a gép nem kicsit tévedett, nem száz métert tévedett hanem több száz kilómétert. Mert ugye azt senki sem gondolja komolyan, hogy a bombát a saját területükre szánták, Koszovó meg kissé arrébb van. Feltételezve, hogy a szerb pilóták idősebbek az óvodás kornál, és rendelkeznek legalább az általános iskola ötödik osztályának földrajztudásával, feltételezhető, hogy rendkívül részeg lehetett, ha akár több száz kilómétert is tévedni volt képes.
2013. jan. 22. 08:22
12/13 A kérdező kommentje:
Ja már látom én tévedtem. Barcs épp Horvátországgal szomszédos.
2013. jan. 22. 08:29
13/13 anonim válasza:
Látod a pilóta ismerte a földrajzot.
De Te a nemrég lezajlott eseményeket nem.
Szóval, amikor a szerbek meg akarták alapítani a "nagy Szerbiát" akkor előbb Szlovéniát támadták meg. Utánna Horvátországban kezdödött a "hódításuk". Először a helyi lázadók kezdték a támadásokat majd bevonták a "népi" hadsereget is a tankjaikkal, repülöikkel,...
Mivel a horvátok hevessen védekeztek így történt meg hogy a szerb bombázó vagy menekült vagy eltévedett és így ejtette ide a bombát a határvonalat jelentő Dráva e oldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!