TE (ha muszáj lenne), katonának mennél vagy rendőrnek? És mondd el ha válaszolsz, miért!?
Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm! :)2013. jan. 11. 15:26
1/20 anonim válasza:
Én katona lennék.Azért mert mondjuk háborús helyzet lenne harcolnék hogy Magyarország a régi legyen.Területileg és lakosságilag is
2/20 anonim válasza:
Ha muszáj lenne, akkor rendőrnek. Akkor legalább egy lenne, aki nem a civilek bosszantásával szórakozik.
3/20 tetro válasza:
Én rendőrnek. Inkább a fánk, mint a golyó.
4/20 anonim válasza:
Rendőrnek. A katona élete háborúban nem sokat ér, azon kívül meg nincs rá szükség.
5/20 anonim válasza:
Katonának. Rendőrnek túl intelligens vagyok :)
6/20 anonim válasza:
Ha nem lenne lehetőségem öngyilkosnak lenni, akkor rendőrnek.
7/20 anonim válasza:
amelyik ugyanannyi munkával többet de inkább katonának mert nincs kedvem bajlódni a kisebbséggel
9/20 anonim válasza:
Semmitevő rendőrnek, mint Wiggum vagy Barbrady.
10/20 Vadkan01 válasza:
Leszek inkább betyár, mert nincs kedvem harcolni ezért a rendszerért, sajnálom :(. AHOY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!