Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményünk a dróntámadás...

Mi a véleményünk a dróntámadásról?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Drone

------

Class: Subhuman

Speed: Slow

Armor: Medium

Weapon: Dual PCV

Firepower: Heavy

These hostile entities have two different names, not just one. The Courbée Dominate calls them Rokkinoks, and the Alliance named them as Drones. And what are they? Gather a couple of unbaptisted people,burn them alive, collect their ashes, and add a pinch of black magic - this

is what you get. A mindless, bipedal abomination created for simple,small tasks even they could accomplish. Never eating, never sleeping,never question anything, they're ideal serveants for solving small issues.Killing someone is simple enough. Despite their sheer dumbness, Drones

are extremely dangerous hostile entities. Can you hear them? Can you feel them? No. Not having the ability to talk at all, they will not produce a sound. To spot them before it is too late, you'll need to rely purely on thy eyes. And just in case this is not enough, Drones are

armed with dual PCV pistols, capable of dealing TWICE the damage as an Acolyte. Luckily, the spell which keeps them alive is not particulary strong...a few hits, and they revert back to their original form. Ashes.

Szerintem tök egyszerű lenne legyőzni őket :D mindazonáltal nincs ilyen magyar szó, hogy "drón".

2013. jan. 6. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
12%

Terror drone?

Az a Red Alert 2-ben volt. Amikor kissrác voltam, sokat játszottam vele, jól tudta kicsinálni a tankokat!

2013. jan. 6. 14:24
 3/12 The Vault Dweller ***** válasza:

Van ilyen angol jövevényszó a magyarban.

[link]

Nekem az a véleményem, hogy akinek van pénze és technológiája, hogy ember nélküli gépről lőjön, akkor csinálja azzal. Attól senkinek nem jobb, hogy van pilóta a támadó gépen.

A technológia ebbe az irányba halad. A magyar hadsereg is próbál kifejleszteni saját készítésű drónt.

2013. jan. 6. 15:47
 4/12 Gugu Gabor ***** válasza:

Nem tudom milyen véleményemnek kéne lennie.

Akire esik annak tök mindegy hogy a bombát/rakétát stb-t egy drónról vagy egy F16-osról indították.

A másik oldalról megvan az az előnye hogy ha mégis lelövik nem hal meg a pilóta. Nem tudom mégis mire vagy kíváncsi.

2013. jan. 6. 16:37
 5/12 A kérdező kommentje:

Én is szeretnék ilyet vezetni.

Ha senki nincs ellene.

(nem kell megijedni, csak Pakisztán felett!! )

2013. jan. 6. 19:01
 6/12 A kérdező kommentje:
2013. jan. 7. 00:07
 7/12 A kérdező kommentje:

Még azt kérdezném, hogy HÁBORÚSBŰNILEG nem bogják egyszer büntetni?

merthogyaz visszamenőlegeshatájú

2013. jan. 7. 09:55
 8/12 Gugu Gabor ***** válasza:
"háborús bűnileg" igen büntethetik.. ugyan azok a szabályok vonatkoznak ezekre a katonákra is mint az összes többire.
2013. jan. 7. 10:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy magát az ezközt, mit a dum-dum golyót.
2013. jan. 7. 10:33
 10/12 Gugu Gabor ***** válasza:

Nem tudok ilyenről, mondjuk egyelőre meglehetősen új fejlesztés, nem tudom mit hozhat a jövő viszont a drónt és a "dum dum" golyót össze hasonlítani nem hiszem hogy értelmes, hiszen ott a lőszerről szól a szabályozás és nem a fegyverről.

Gondolom elméletileg a drónról is lehet vegyi vagy biológiai töltetű fegyvert indítani pld.

2013. jan. 7. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!