Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen tanulmányi eredmények...

Milyen tanulmányi eredmények kellenek az NKE-HHK-hoz? Több lent.

Figyelt kérdés

->katonai vezetői szak<-

Van angol felsőfokúm, valószínűleg lesz francia is, illetve hozzátenném hogy valószínűleg meglesz a két emelt szintű érettségim, ami ugye maximális többletpont. De a jegyeim miatt aggódok... :P

Ja, és mi ez a műveltségi-dolog? Intelligencia teszten átmegyek szerintetek? És miféle tulajdonságokra kíváncsiak a pszichikai alkalmasságin (agresszió, ilyesmik?)?

2013. jan. 1. 03:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, h felsőfokúd van meg full pontszám elég szerencsétlen vagy, h ennyit se tudsz.

Felvin megnézed a ponthatárt, lehet viszonyítani.

Intelligencia teszten ha nyelvvizsgát tudtál szerezni nagy gáz nem lehet.

Csak akkor buksz meg, ha 70 alá mész, de az már kb Forrest Gump szint.

A műveltséginek meg van adva, h milyen könyvekből kell felkészülni.

De mondom itt a probléma az lesz h elég elveszett gyerek vagy!

2013. jan. 1. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Jah és annyit még, h pszichológia teszten valóban azt nézik, h agresszív vagy e, nem e vagy depressziós stb

Nem kell nagy dolgokra gondolni, ha nem beszélsz fa.szságokat akkor simán sikerül.

2013. jan. 1. 12:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaidat, hasznosak voltak! Határozatlanságom meg van, az igaz, de inkább csak az aggódás váltja ki, nagyon fontos nekem hogy bekerüljek.
2013. jan. 2. 00:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Jól van csak hülyén jön ki, h így készülsz meg úgy, de közben meg fogalmad sincs, h milyen szabályok alapján kell játszani.

Ha jó az érettségid, akkor ne foglalkozz az év végi jegyekkel.

Én a helyedben egy tanárral konzultálnák, h mi a mostani felv. eljárás menete.

Én ezért érettségiztem újra.

2013. jan. 2. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!