fölkel a nagy fingszagból mert ugye együtt alusznak
de már szerintem megszokják, csak az újoncoknak feltünő a fing egybesült recskaszaggal, mert éjjelente veri ki mindeki, kivévve, aki a másikat kurja segbe de ezt rityka, de azé elő szokott fordulni csgyakran hogy a wcbe szarást imitálva recsiznek
remélem nem bánmtotam meg senkit, csak hugye nem fáj az őszinteség!
Fölkeltik hatkor vagy fél hatkor, tornázik valamit, aztán tisztálkodik. Reggeli. (Konyhaszolgálat, egyéb.) Mindenféle kiképzések, elméleti, fizikai. Terepen, asztalnál. Ebéd. (Konyhaszolgálat, egyéb.)
Mindenféle kiképzések, elméleti, fizikai. Terepen, asztalnál. Vacsora. (Konyhaszolgálat, egyéb.) Szabadidő 1 óra, ez alatt pihenhetsz, telefonálhatsz, társakkal dumálhatsz, hacsak nem valami dolgod van, mondjuk büntetésből vagy csak simán. Alvás 10-től. De ebből persze rengeteg mindent kihagytam, és nem volt pontos, csak a főbb eseményeket írtam le, de címszavakban egyéb: Eligazítás, öltözködés, takarítás. Az egyenruháról ennyit ízelítőnek: stoki = A katonai ülőkére ráhajtogatott ruházat (a katona minden este a takarodóra készülve köteles a ruháját a székre ráhajtogatni: alulra kerül a nadrág, rá a zubbony, arra az ing és ennek tetejére a sapka, maga alá rejtve az összecsavart nadrágszíjat, ügyelni kell rá, hogy a nadrág és a zubbony varrása középre essék, a katonai ülőke lábai közt a kitisztított bakancs áll, a talpbetét beleállítva a szárába, kívülről ráhajtva a zokni, a bakancspár sarkának össze kell érni, orruk között egy lábfejnyi távolság van) De mondom sok mindent kihagytam, és sok minden bele szólhat egy napba. Mondjuk terrortámadás imitáció hajnali negyed négykor?
Hétvégente mit szoktak csinálni?
És milyen sportolási lehetőségek vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!