Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarországon van katonai...

Magyarországon van katonai középiskola?

Figyelt kérdés
Lehet hogy már volt ez a kérdés egy párszor én igazából nagyon szeretnék katonai közép iskolában tovább tanulni és remélem nem gond ha még egyszer megkérdezem.Igaz még van időm de én nagyon szeretnék katonaként helytállni a jövőben.Lehetőleg Hajdú-Bihar megyében.A debreceni Gábor Dénes-t már ismerem de rádiós nem szeretnék lenni.Igaz hogy fontos szerepet töltenek be a seregbe. Pl. felderítés,légvédelem,tüzérség.De pilóta se szeretnék lenni.Eddigi célom a légideszantosokhoz bekerülés volt.De Magyarországon nincs ilyen.Ezért maradt a lövészdandár.Onnan a legjobban az MH.5. Bocskai István lövészdandár tetszik.De ha minden nagyon nagyon nagyon jól halad akkor bekerülni az MH.34. Becsrényi László Különleges Műveleti Zászlóalj-hoz bekerülni.De ha utána is tényleg nagyon jól mennek soraim akkor a Rohamlövészekhez bekerülés.Szóval valami katonai sulit keresek.Ha tudtok írjatok és ha lehet linket is tegyetek ki.Köszönöm.

2012. dec. 4. 20:04
 1/2 vzs ***** válasza:

Debrecenben a Gábor Dénes az egyetlen direkt katonai középiskola, elég "friss" a képzés, nem régóta működik. ha valóban lövész, különleges műveleti katona, ejtőernyős szeretnél lenni, akkor azt tudom javasolni, hogy menj olyan középiskolába, ami a képességeidnek megfelel, érettségizz le, és utána tudsz választani, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, vagy az Altiszti Akadémián akarsz-e továbbtanulni. Sajnos középiskolás korodban nem tudsz máshogy készülni célirányosan a képzésre, csak ha rendszeresen sportolsz, minél több időt töltesz a szabadban stb.

Sok sikert! ha egyéb kérdésed van, írj nyugodtan!

2012. dec. 6. 22:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Most nem rég kezdtem el edzeni.Nagyon szeretném ha bekerülnék.
2012. dec. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!