Edzésmódszer készülő légiósoknak?
Figyelt kérdés
lehet hogy hülyeségnek hangzik de fel akarok készülni a fáradalmakra meg stb. kb mennyit fussak? felülés? fekvőtámasz? stb. tudom hogy nagyon sokat kell edzeni meg stb csak nagyjából mire számithatok hogy felkészüljek alaposan?2009. aug. 13. 19:52
1/5 anonim válasza:
Helló! Én csak azt tudom ajánlani, h járj futni!!! Ha le tudx futni (nem kocogni) 10-15-20km-t, akk az már fél siker! Egyébként a mindennapos dolgok: futás, fekvőtámasz, felülés, húzozkodás, kötélmászás, úszás. Ezek mindennaposak ott.,, de ha új waagy akk xámolj az alkalmanként akár 100 fekvővel is! :)
2/5 A kérdező kommentje:
kösz a választ!
2009. aug. 14. 15:56
3/5 anonim válasza:
Ha tudsz angolul!
Nagyon jó edzéstervek és tanácsok katonáknak és rendőröknek!
Csak arra vigyázz, hogy ha valamilyen szert ajánlanak, azt ne vedd meg :)
4/5 anonim válasza:
Ja és inkább ne testet építs, hanem a kondíciódat és erőnlétedet fejleszd :D
5/5 anonim válasza:
futással csináld úgy hogy hátizsákba teszel súlyt le futsz a tiszáig vagy valami tóra és ússz egyet aztán meg futás haza ezek majd növelik az erőléted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!