Hogyan jelentkezhetek tartalékosnak? Toborzóirodában?
Ez most komoly? :O
Azt hittem be kell menni a toborzóirodába és ott történik a jelentkezés...
Szerinted szívatlak? Gondolod én csináltam ezt a kérdőívet.
Bemehetsz a toborzóirodába is, de ott sem történik semmi. Elmondják, hogy mi is ez a tartalékos dolog, majd kitöltetik veled ezt a regisztrációs lapot és ennyi. Ezért szerintem felesleges bemenned. Minden infót megtalálsz ezen az oldalon is. Ha kitöltötted a regisztrációs lapot és válaszoltak, akkor elég lesz majd bemenned.
Köszönjük az értelmes hozzászólást. ;)
Gratulálok, hogy le tudtad írni helyesen. :)))
Nagyon ügyes vagy.
Ez nem jelentkezés még ez csak ilyen regisztráció. Azt jelzed vele, hogy érdekel a téma, szeretnél majd jeletkezni ha lehet. Kitöltöd a regisztrációt, elküldöd és ha úgy találják, hogy kellesz nekik akkor szólnak majd. Akkor majd bemész és mindent megdumáltok, alkalmassági vizsga, stb stb és utána lesz csak szerződés.
Ennek a kitöltése és visszaküldése semmiféle kötelezettséggel nem jár. Ha meggondolod magad akkor sincs semmi. Mondod hogy sorry tévedtem nem akarok tartalékos lenni. Csááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!