Hogyan jelentkezhetek Amerikai katonának?
Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves vagyok a báttyám pedig 23 es jelentkezni akarunk a US ARMY-be vagy a MARINE-hez hogyan lehene ezt megoldani?? Nem kellenek a mellékes információk, tudjuk hogy Afghanistánba küldenének stb.. de részben ez is a cél!2011. dec. 11. 12:44
1/12 anonim válasza:
Nézz utána a neten, feltételezem jól tudtok angolul, mert különben úgy sem menne a dolog.
Úgy tudom, 24 éves korig kell jelentkezni, és előtte min. 1 évet az USA-ban kell élni.
2/12 anonim válasza:
hát az biztos nem úgy működik h gondol egyet egy külföldi és belép az amerikai hadseregbe. az nem idegen légió. közel-keletbe mehetsz a magyar hadseregen keresztül is.
3/12 A kérdező kommentje:
Ertem, koszi sracok!
Aki tud meg valamit legyenszives irni, mert fontos is es surgos is lenne.. Kossz!
2011. dec. 11. 16:21
4/12 anonim válasza:
Inkább ajánlom figyelmedbe a francia idegenlégiót:sokkal könnyebb a belépés(sűrűn szűrő alkalmassági de állampolgárság,erős nyelvtudás stb nem szükséges és lényegében a mottójuk is,hogy ők semmit nem néznek,se vallást se származást semmit.),ugyanaz lényegében a szolgálat és méltányos a fizetés.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen az is jol hangzik es mondtak mar tobben. Csak az van hogy Amerikaban tervezek hosszabban. Mar voltam kint egy ideig es tudom hogy nem rossz kint az elet.... Ugyhogy igazsag szerint egy par ev utan talan az allamporgarsagot is meg tudnam vele szerezni a nem ojan keves fizetes melle ugyhogy mindenkeppen, az Amerikai haderohoz csatlakoznek..
2011. dec. 14. 15:27
6/12 anonim válasza:
Hát akkor az U.S.M.C.-be elvileg még lazább feltételek vannak mint itthon a honvédségbe azt hallottam :P.Pl. ott lehetsz szemüveges itt nem meg ilyenek.Azt mondd már meg,hogy milyen szakaszhoz szeretnél csatlakozni és konkrétan mi lennél mert ha meg van az állampolgárság utána már nem olyan nehéz belépni,zöldkártya kell hozzá meg az alkalmassági és elvileg bent vagy.Túljelentkezés sosincs.
7/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nekem nincs meg zold kartyam, de mint irtam hosszab idore tervezek es azt tudom hogy 3 ev utan a zold kartya es kb 5 ev utan igenyelheto az allamporgarsag, szoval igy gondolkozom. Azt pedig hogy mijen szakaszhoz szeretnek-e csatlakozni, azt nemtudom mint mondtam (irtam) nincs tapasztalatom ezekben.. es igazsag szerint nekem az unokatesom ajanlotta aki nemreg jott haza Afghanistanbol es mondta hogy talalkozott fiatal magyar katonakkal akik amerkai seregben vannak. es az unokatesom ismerose is ugy ment az USA-ba katonanak hogy fogta magat es bejelentkezett Pesten a nemtom hova, kivizsgaltak (orvosi alkalmassagi stb..) es nem sok kellett hozza mar kint is van pedig nagyon nem tudta az angolt.. Szoval igy konnyunek hangzik! Meg annyi hogy vegulis eggyertelmu hogy varjak a magyarokat hogy kevesebb amerikai seruljon stb.. En legalabbis igy gondolom.. Az ebben tapasztalt katonak, hozzaertok velemenyet varom. Koszii!!
2011. dec. 14. 20:34
8/12 anonim válasza:
Hát nem kellene. A kapitalizmus eddig 1600 millió ember halálát okozta, nem kellene már a hullák számát gyarapítani. Találj egészséges célokat az életedben, amelyek nem az emberiség elpusztításáról szólnak, hanem annak megsegítésére.
9/12 A kérdező kommentje:
Akerdeshez fuzodo valaszokat kernek koszi!
2012. jan. 2. 20:20
10/12 anonim válasza:
Én is mennék US armyba. :D De hogy több évig kell elööte ott élni, igy sajonos kizárt. :(
Abrams érdekel, vagy egy 12,7 mm-es barret. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!