Szívtájéki fájdalmaim szoktak lenni, de az orvos szerint semmi bajom. Jelentkezhetek így szerződéses katonának?
Ha a belgyógyászati vizsgálaton átmennél, mert gyakorlati fizikai bajod szerencsére nincs, a pszichikain hasalnál el a pánikbetegséged miatt, ami a tüneteket okozhatja.
Kicsit után kéne olvasni és máris nem lenne olyan lehetetlen.
Jól gondold meg belépsz-e, mert -tól z-ig kikérdeznek, és van egy 300 kérdéses személyiség teszt is, és ha hazudozol azon kibukik.
Akkor jelentkezz, ha biztos vagy magadban nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is.
Katona
"A kérdező kommentje:
nem találtak semmit, de attól független időnként vannak szívtájéki fájdalmaim, ha gyenge is de van"
Nekem is. De rögtön A kategóriát kaptam. Túl kislány vagy, téged ne ma fájdalmad tesz alkalmatlanná, hanem a nyávogó hozzáállásod.
de nem csak ezért, hanem mert régebben is gondolkodtam azon ha nem lesz más akkor bevállalom, szóval én ezt nem úgy élem meg hogy tényleg nincs más választásom
am van a családban katona, nem egy
na de ennek semmi köze a kérdésemhez xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!