Milyen az idegenlégió? Milyenek ott a kiképzők? Barátom mesélt róla hogy a bátyja ott szolgált és érdekelne. Mekkora az esély hogy ott meghalsz? A barátom tesója ott szolgál ott hallottam.
Figyelt kérdés
Gondoltam én is csatlakozhatnék csak nem tudom mi lenne ott..Meg mennyi időre mert hiányozna a családom..2012. okt. 23. 17:36
1/5 anonim válasza:
Menjél vacsizni aztán fogmosás. Holnap suli. Ma már ez a negyedik légiós kérdésed. Nem únod még?
2/5 A kérdező kommentje:
Micsoda?Nekem ez az első kérdésem ezen a honlapon.
2012. okt. 23. 17:51
3/5 anonim válasza:
mára már tényleg elég a légióból!!! Oldalról ott a kereső. Beírod, hogy légió és kapsz hatszázezer kérdést a légióról, aminek a háromnegyede ugyanaz a kérdés...
4/5 anonim válasza:
Érdeklődj esetleg a barátod bátyjától.(ha már egyszer ott szolgált)
5/5 mustafa33 válasza:
És mikor a barátod bátyja felébredt, a keze a bilibe lógott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!