Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen az idegenlégió? Milyene...

Milyen az idegenlégió? Milyenek ott a kiképzők? Barátom mesélt róla hogy a bátyja ott szolgált és érdekelne. Mekkora az esély hogy ott meghalsz? A barátom tesója ott szolgál ott hallottam.

Figyelt kérdés
Gondoltam én is csatlakozhatnék csak nem tudom mi lenne ott..Meg mennyi időre mert hiányozna a családom..
2012. okt. 23. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Menjél vacsizni aztán fogmosás. Holnap suli. Ma már ez a negyedik légiós kérdésed. Nem únod még?
2012. okt. 23. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Micsoda?Nekem ez az első kérdésem ezen a honlapon.
2012. okt. 23. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
mára már tényleg elég a légióból!!! Oldalról ott a kereső. Beírod, hogy légió és kapsz hatszázezer kérdést a légióról, aminek a háromnegyede ugyanaz a kérdés...
2012. okt. 23. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdeklődj esetleg a barátod bátyjától.(ha már egyszer ott szolgált)
2012. okt. 23. 22:30
 5/5 mustafa33 ***** válasza:
100%
És mikor a barátod bátyja felébredt, a keze a bilibe lógott.
2012. okt. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!