Melyik a legjobb katonai kommandó (alakulat) a világon?
Figyelt kérdés
Halottam, hogy az izraeli kommandó nagyon a toppon van, a navy seal is a legjobbak közé sorolható, a speznaz is helyet foglal az elsők között, de mégis, ha összecsapnának, ki kerülne ki győztesen? Persze nem csak ezek az alakulatok esnek számításba, egyéb egységekről is szinvesen hallgatók infokat...
Ha már amcsik... pont ma olvastam, hogy tavaly 400+ amcsi lett öngyilkos mert nem értik miért harcolnak a Közel-Keleten...egyébként meg véleményem szerint minél modernebb egy cucc, annál nagyobb a hiba aránya. Ki tudja lehet, hogy az oroszok felküldenének egy EMP-t és máris fölényben lennének. Egyébként ha jól tudom, a Specnaz egy gyűjtőfogalom, amelyben külön "szakosodás" van, vannak hírszerzők stb., meg ugye az elit. Személy szerint én se a Specnaz-zal szeretnék szembekerülni, főleg hogy olyan keveset hallani róluk. Ez egyáltalán nem biztos hogy azért van így, mert gyengébbek a Navy Seals, a Rangers, a GSG-9 vagy akár a SAS-el szemben.
2013. febr. 9. 00:04
22/30 sni válasza:
Ha már amerikai, a SEALS mellett a Delta Force tagjai, bár őket valszínűleg nem fogod versenyeken látni, de én is a Speznazra tennék, valószínű, hogy nem a 25-30 fokos karib tengeren képzik őket, hanem kicsit hidegebb helyen a túlélésre!
2013. febr. 11. 18:41
23/30 anonim válasza:
A specnaz rol làttam, egy ruszki dok. filmet hàt durvàn kèpzi ki õket brutàlisan inkàbb kozelharcra mint fegyveres gyorsreagalàsu elit csapatra , ezèrt pont ez a hàtrànya nem valò kommandòsoknak ugy èrtem nem hatèkony terrorista elhàrîtòk, mikor egy orosz suliban 2007 ben terroristàk elfoglalatak egy sulit rendezetlenül igazi vörös hadsereg mòdjàr rontottak be , hàt megvolt az eredmènye a cspat felèt lemèszàroltàk , ès ujabb csapat tudta csak kiszabaditani az iskolàsokat, sok dok.filmet kell megnèzni utànna olvasni tûszok èlmènyeit meghallgatni, szerintem a vilàgon a legeredmènyesebb terrorista elhàritò elit alakulat az S.A.S. a kikèpzèsük durvàbb mint a specnaz egy volt orvos elmondàsa alapjàn annyira kemèny hogy az ujoncoknak nincs èletkèpes spermàjuk. èrdemes megnèzni a magyar szinkronnal kèszült dok. film sorozatot amit a spektrumon nyomattak az s.a.s. rol
2013. febr. 11. 19:23
24/30 anonim válasza:
Melyik a legjobb katonai kommandó (alakulat) a világon?
Amelyiknek a legnagyobb gyakorlata van TEREPEN!!!!
2013. febr. 12. 07:40
25/30 anonim válasza:
nem vagy tisztàban a terep fogalmàval baràtom, vannak elit rendörsègi alakulatok melyek soha harcolnak vàroson kîvûl csak nagy vàrosokban pl Swat mely fõleg vàrosi TEREPRE van specializàlòdva
2013. febr. 12. 19:54
26/30 anonim válasza:
Grossdeauchland vagy a tek.
2013. aug. 8. 16:39
27/30 Zero550 válasza:
Egyértelmű,hogy NAVY SEAL.Ők olyan profik hogy csak pár katonát küldenek bevetésre.
2015. ápr. 21. 09:42
28/30 balazsof93 válasza:
Ha már választani kéne akkor Navy Seals, még pedig azért mert őket mindenre kiképezték. és bár hol bevethetők. Földön vízen levegőben.
Másik pedig, miből gondolod hogy az oroszok nincsenek rendesen felszerelve, hidd csak el hogy néha jobban elvannak látva modern felszereléssel mint az amerikai vagy angol egységek.
2016. aug. 5. 19:55
29/30 anonim válasza:
Tudom hogy egyet kértél, de az én sorrendem:
Navy Seals
SAS
Rangers
Delta Force
Specnaz
JW Grom
2016. aug. 27. 00:16
30/30 anonim válasza:
"Tudom hogy egyet kértél, de az én sorrendem:
Navy Seals
SAS
Rangers
Delta Force
Specnaz
JW Grom"
Ne zavarjon, hogy a SAS és Spetsnaz leverné a maradékot, amiket felsoroltál. Sokkal durvább a kiképzésük. Az amcsi elit alakulatok nincsenek jobban képezve, mint nálunk a Bercsényi zászlóalj. Csak annyi, hogy high-tech cucokkal vannak ellátva.
A Rangereket a francia idegenlégió ellen sem vetném be, mert a légiósok kip*csáznák őket. Láttam dokufilmet Ranger közelharci képzésről... majdnem ovikarate. Egy SAS, spetsnaz vagy izraeli kommandós egy gyalogsági ásóval kicsinálna akármilyen amcsi kommandóst.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!