Hogyan készülsz a világháborúra?
Szerintem nem lesz vh. De ha mégis annak már komolyabb előzménye lenne mint ami most van és szerintem akkor ott Izrael környékén robbanna ki mert most ugye ott van háborús környezet és ha a nagyhatalmak meg az EU is belép annak is lenne komolyabb előzménye és az szerintem nem 2 nap alatt dőlne el addig meg simán léphet az ember.
Ha lenne pénzem akkor menekülnék valami nyugis helyre főleg Svájcba mert az mindenből kimarad meg elég védett helyen van, és közel is. Ha meg nem akkor Vagy Dél Amerika ahogyan mondtad vagy felhalmoznék itthonra mindent gyógyszert tartós kaját aztán rendbe raknám a házunk alaksori részét ott van 2 szoba meg egy fürdő vagy ismerősökkel összefogva keresnénk valami tuti helyet. De remélem nem kell ilyenre számítani.
Dél Amerikában most is drogkartellek háborúznak egymással, meg a rendőrséggel, katonasággal, akkor már mindegy ha itt maradok.
Amúgy meg nagyon ráérős ember lehet az akinek nincs jobb dolga, csak gyűjtögetni egy háborúra.
Már van egy parittyám.
De ha lesz valami, akkor a hazát fogom védeni, a nyugat demokráciájáért egy gyufaszálat nem tennék odébb, nemhogy az életem áldozzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!