Mikor fogja lecserélni USA hadserege az M4-eseit valami másik fegyverre és melyikre?
Az USA ezzel a fegyvercsoporttal incselkedik most, Afganisztánban már használják is egy ideje:
a hk.416-os vagyok, ez vicces ugyanis az M4 sem amerikai, az egyik 2007-es kaliber magazinban lehetett olvasni hogy a föbb tervek a németektől származnak amit az amerikaiak megvettek mert a németek a g36-ot válaszották, mindenki isteníti az amerikai fegyveripart de a légierőn kívül nem sok jót mutattak fel, te azt mondod abrams és rávágom hogy MBT-70......
ahol csak rákeresel a hk.416-ra mindenhol írják az USA-ben is használják méghozzá a különleges alakulatok, külsőre tényleg úgy néz ki mint az M4 ezért lehet összetéveszteni azzal
Én még inkább hagyatkozom a szakmai tapasztalatomra, mint egy 2007 ben kiadott magazinra...
Az ameriaki fegyveripar, magasan a többiek felett áll, látom a NATO nál egy USAF solider felszerelését, meg egy sima magyar honvédét...
Ráadásul az USAF annyira büszke ,sosem fog más nemzettől származó fegyvert használni...
nem tudom milyen tapasztalataid vannak de a magazin szerkesztői magyarország legjobb fegyvertechnikusai :)
én szerintem a H&K jobb fegyvereket gyárt mint amerika de egyéni vélemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!