Részletesen leírnátok azt a tisztelgést, melyet a nemzeti és állami ünnepeinken is láthatunk a díszszázadtól?
Elnézést, épp bejelöltem hogy ne kapjak értesítést, Enter-t nyomtam 2x is, de én hülye nem kattoltam vissza a szövegdobozba . :S
Szóval, arra lennék kíváncsi mikor pl. aug. 20-án a díszszázad tiszteleg, akkor pontosan milyen mozgás-sorozatot hajtanak végre?
Ha jól emlékszem a fegyvert egyik oldalról a másikra, aztán felemelni, stb.
Ha megmondanátok, esetleg belinkelnétek megköszönném :)
A Magyar Honvédség Alaki Szabályzata tartalmazza a fogásokat, amire kíváncsi vagy, de a neten nem találtam meg (vagy csak nem kerestem eléggé kitartóan).
Ebben pár dolog benne van (eléggé kivonatosan és hiányosan), de nem minden, és itt csak a gépkarabélyos fogásokkal foglalkozik, a dísszázad pedig hadipuskát használ.
Szóval.
Olvasd át, hátha találaz benne valamit:
Megvan az Alaki Szabályzat:
Az 54. ponttól kezdődik a fegyverrel végrehajtott mozdulatok és fogások leírása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!