Melyek voltak a II. Világháború legnagyobb csatái?
Figyelt kérdés
Többet írjatok légyszíves!2012. aug. 25. 23:06
1/6 anonim válasza:
Például a nagy páncélos csaták: a kurszki csata, Afrikában El-Alamein,
2/6 anonim válasza:
Véletlenül entert nyomtam, még odaírtam volna az ardenneki csatát, erről szól A halál 50 órája is.
3/6 anonim válasza:
A midway-i tengeri (légi) csatát is biztos emlegetni fogják örökké. A guadalcanal-it is. Meg Iwo Jima-t!!
4/6 anonim válasza:
Csaták: Moszkva, Sztálingrád, Kurszk, Okinawa, Iwo Jima, El Alamein, Midway
Ostrom: Leningrád, Budapest
Bombázások: Berlin, Drezda, Pearl Harbor, London, Hirosima, Nagaszaki
5/6 ThorgilsX válasza:
Debrecent kihagyták az előttem szólok.
Nem kategorziláom az ütközeteket:
Kurszk, Sztálingrád,Leningrád,Moszkva, Berlin, Budapest,Debrecen,El Alamein, Normandia,Angliai légi csata,Cserkasszi katlan, Luganszk, Caenn és a környéki csaták, Kréta megszállása, Máltáért folyó harc,Don kanyar.
Nem fontossági sorrendben írtam őket vagy nagyság szerint, ahogy eszembe jutottak, de ezen felül még rengeteg kisebb is volt melyek arányaiban voltak nagyon.
6/6 anonim válasza:
Market Garden - Arnhem-Osterbeek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!