Az USA, Oroszország, Kína és az EU összefogva miért nem bombázzák vissza az őskorba együttes erővel Izraelt és Iránt, hogy ne kelljen az egész világnak amiatt atomapokalipszistől rettegnie, hogy ez a két bolhafingnyi ország morog egymásra?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 21:24
21/27 asmosys válasza:
"Hidjél" ????? :D
Biztos nagyon tudsz. :D
22/27 anonim válasza:
#20-nak
OK. Probalj belesz*rni.
23/27 Skydive válasza:
#20: nem tudsz te semmit b@zdmeg
24/27 anonim válasza:
Pedig többet tudok mint azt elhinnéd. Itt úgy látom hurrogás az megy ezerrel.
25/27 Skydive válasza:
Akkor fejtsd ki mit tudsz, és honnan (kuruczinfó nem számíz hírforrásnak). Én írtam pár érvet, néhány adatot. Amik ráadásul igazak is. Te ellenben csak annyit, hogy sz@rsz az izraeli vasharangba és hasonlók. Ha annyi mindent tudsz mint állítod akkor bizonyíts valamit.
26/27 anonim válasza:
hogy tudtok ekkora baromságokat kiírni? rlőtte nézz utána hogy miért van a háború. olaj az elsődleges mert oroszország gondolom nem szállna szembe szívesen az usa-val meg az eu-val. mindenkinek akkora hihetetlen nagy fegyverarzenálja van hogy akár 1 nemzet is elpusztíthatná a világot. de ha belegondolsz sajnos már küszöbön a harmadik világháború a kedves barátunk az olaj miatt. meg "miért nem bombázzák vissza az őskorba" szerintem ha magyarország hadba lépne 10 ember miatt az oroszokkal (semmi bajom velük csak példaként hoztam fel) nem örülnél neki hogy amiatt az egész országot a földel tenné egyenlővé.
27/27 anonim válasza:
Szerintem okosabb lenne ha a CIA megölné É-Korea és Irán meg Izrael vezetőit,mert ők a hibásak nem a nép ezért nem jő a bombázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!