Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Jövö héten alkalmassági! És...

Jövö héten alkalmassági! És levagyok maradva hogy tudnám ezt behozni?

Figyelt kérdés

most mértem le idöre hogy miböl mennit tudok csinálni és 15 perc alatt van meg a 3200 méter fekvötámaszbol 1 perc alatt van meg 27 tehát 37-8 körül avn a 2 perc alatt viszont a felülés az nagyon gyenge mert 30 van meg 2 perc alatt.

És ahogy számoltam legalább 50 kéne ahhoz hogy meg legyen a minimum 260 pont .

Hogy lehetne ennyi idő alatt ennyit pluszba csinálni

2012. aug. 16. 12:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Sehogy, ezt elbuktad.

Ez nem így működik, h egy héttel előtte kezdek el készülni, én a helyedben be se mennék lejáratni magam es ezt full komolyan mondom.

2012. aug. 16. 13:04
 2/14 A kérdező kommentje:
nehogy már azon a rohadt felülésen múljon ha bele döglök is megcsinálom
2012. aug. 16. 13:12
 3/14 A kérdező kommentje:
egyébként nem 1 hete kezdtem el készülni csak valahogy a felülést mindg hanyagoltam és igy jol rácsesztem mert szeptember 28rol volt szo hogy menni kell aztán 2 hete szoltak hogy 1 honappal elöre hozták
2012. aug. 16. 13:16
 4/14 Skydive ***** válasza:

Az két válogatóról tudok ami ez utóbbi időben volt. Egyiken kb 30-ból 5-6 felelt meg, a másikon kb 25-ből nagyjából 10.

Sokan elbuknak a fizikain is, de még többen az egészségügyi és pszichológiai vizsgálaton. Átlagnál alacsonyabb IQ, diszgráfia, diszlexia, szemüveg, kontaktlencse, lúdtalp, nagyot hallás, színtévesztés, lyukas fog (a tömött nem baj), éretlenség és ezer más indok van még ami miatt alkalmatlannak vagy részlegesen alkalmatlannak minősítenek.

Egy hét alatt valóban nem fogod behozni, de reményt adhat, hogy én is kb egy héttel előtte hoztam magam formába. Igaz én hosszú éveket sportoltam, csak az egyetem miatt abbahagytam. 298 pontot értem el. Ez sovány, tudom de azóta rohamosan javulok :)

Az olvasottak tükrében megpróbálhatod, de nem próbálkozhatsz minden félévben. Javaslom csak egyszer menj el, de akkor minden klappoljon.

2012. aug. 16. 13:37
 5/14 A kérdező kommentje:

minden képpen megszeretném probálni most ebben az 5 nap ban napi 150 felülést csinálok ha kell többet de azt meg nem akarom hogy proba nélkül feladom valahogy megcsinálom azt a 20-30 felülést ami hiányzik.

Kihozom magambol a maximumot aztán legfeljebb megprobálotam nem szeretem ugy feladni a dolgot hogy meg se próbáltam

viszont lyukas fog lehet probléma lesz mert szerintem van 1-2

2012. aug. 16. 13:50
 6/14 anonim ***** válasza:
2 perc alatt 30 felülés? Tehát 4 másodpercenként egy darab? Hát az tényleg elég gyenge :S Sok sikert, ne add fel!
2012. aug. 16. 15:32
 7/14 A kérdező kommentje:
tudom sajnos 20 ig nagyon jol megy meg tudom gyorsan de aztán mint akit agyon vágtak kb mint a lajhár de akkor meg csinálom legalább is remélem :D
2012. aug. 16. 15:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Minimum pontszámra ne is hajts, maximálishoz közeli kell, hogy felvegyenek. Egyébként NE CSINÁLJ túl sokat, pláne ne most, mert csak elfárad a hasad és rosszabb lesz mint volt. Inkább lábemelést csinálj, sokkal jobban megdolgoztatja a törzset.
2012. aug. 16. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:
a futás rendben van , a többi az elég ratyi xD meg napi 150 felülés az phicsa ! az nem edzés... bár remélem tudod ,hogy nem szabályos felülést kel csinálni hanem "könnyebbet" túl sok mindent nemtudsz már neki ****ni max ,hogy kipihened magad rendesen és majd ott mindent bele adsz , általában ilyen helyeken amúgy is többet tud produkálni az ember nekem is így volt xD , ha megbuksz akkor menj el másodfokra ! de oda aztán készülj rendesen. a fogaidat meg csináltasd meg vagy azt fogják mondani ,hogy 25 napon belül menj vissza betömött fogakkal , így megspórolsz egy utat. good luck
2012. aug. 19. 13:29
 10/14 A kérdező kommentje:
ahhoz hogy másodfokra mehessek ha nem sikerül kell 1 bizonyos pont szám?
2012. aug. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!