Tudtok Budapesten céllövöldét ahova 18 éven aluliak is bemehetnekk?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 22:17
1/5 anonim válasza:
egy tetszőleges putri közelében:)
2/5 anonim válasza:
céllövölde az az, amikor a várásban el kell találnod a hurkapálcát, és megkapod a plüssállatot nem?:D
márpedig az ilyenhez nem kell 18évesnek lenned.
3/5 anonim válasza:
Ha olyanra gondolsz ahol éles nagykaliberű fegyverekkel lövöldözhetsz akkor oda nem mehetsz 18 év alatt. De van olyan lehetőség a legtöbb helyen hogy beengednek de ott csak légfegyvereket használhatsz, illetve töltetlenül megtekintheted az éles fegyvereket is. Ilyet nem tudom hogy hol van de hallottam hogy ilyenre van lehetőség.
4/5 A kérdező kommentje:
# 2/3 : Nem , nem olyanra gondoltam ,hanem olyanra amit a # 3/3 írt. Hát szomorúan hallom hogy arra nincs lehetőségem :S Amúgy jövőre fogok elmúlni 18, árakról tudtok valamit mondani , mondjuk 1 óra mennyi ?
2012. júl. 29. 15:51
5/5 kovpet válasza:
18 év alatt is mehetsz lőtérre, nem tudom, hogy miért mondják hogy nem.
De egyszerű megbizonyosodnod erről. Hívj fel egy lőteret és beszélj a lőtérvezetővel, egyből kiderül. Aztán menj le és lőj és írd meg ide hogy mi volt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!