Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért repkednek Kaposvár...

Miért repkednek Kaposvár felett F14-es vadászgépek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Biztos az iráni légierő tart gyakorlatot. :D

Honnan tudod, hogy F14-esek? :) Láttad Mavercik-et, vagy Iceman-t? :D

2012. júl. 21. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy megakadályozzák az ellenséges gépek berepülését.
2012. júl. 21. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Ha Kaposvár fölött F-14-esek röpködnek, akkor az iráni légierő tett hazánkban látogatást, máshol ugyanis már nincs szolgálatban a típus. Ez azonban több szempontból is problémás, mivel valószínűleg Európában nem fogadnák őket tárt karokkal, lehet, hogy meg is próbálkoznának az elfogásukkal (ha nem mi, akkor valamelyik más NATO-tagállam repülői). Szóval lehet, hogy mégsem F-14-esek azok.

(vagy megint egy szőrszálhasogatóval van dolgunk, aki majd bebizonyítja, hogy amik ott röpködnek, azokat is F-14-nek hívják, de ez az F-14 nem az "eredeti" Grumman F-14)

2012. júl. 21. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy az Amerikai légierő de azt kétlem.
2012. júl. 21. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja de ők már kivonták a forgalomból.
2012. júl. 21. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ilyen gyakorlat lehet most is, és az F14 az F16:)

[link]

2012. júl. 22. 09:11
 7/9 anonim válasza:
Bár ez a cikk 2010-es, engem is érdekelne, hogy mik repkednek itt felettünk :). Szerintem ha gyakorlat lenne, akkor arról értesítettek volna minket Kaposváriakat (akár a weboldalon), de ha nem gyakorlat, akkor meg mi?
2012. júl. 25. 10:04
 8/9 Asmodeus válasza:
100%

Nem tudom mi lehet Kaposváron, de pár napja Bp-n is landolt egy Amerikai Tanker gép:

"Különleges madár landolt Budapesten, az amerikai légierő 100. légi utántöltő wing-jének (ezredének) Boeing KC-135R típusú gépe. Az angliai Mildenhall Légitámaszponton települő KC-135-ösök egy európai hadgyakorlaton vesznek részt, amelynek keretében a Földközi-tenger térségében repülő harci gépek légi utantöltését biztosítják Budapestről, pontosabban ferihegyi felszállással." - BUD

2012. júl. 25. 11:53
 9/9 anonim válasza:
A légierő Grippenjei azok az F14-esek ...
2012. júl. 28. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!