Ha kitörne a 3. világháború, akkor minden férfit behívnának Magyarországon háborúzni? Vagy hogy van a törvény? És mi van akkor, ha akit behívnak nem megyen?
Mindenkinek mennie kéne,van valamilyen korhatár meg azt is figyelembe veszik hogyha valaki rokkant stb.
De a többire börtönbüntetés várna ha nem mennének,mert ez eléggé komoly bűnnek számít
"Én nem mennék, inkább leülném a börtönben. "
Nem túl valószínű, hogy leülnéd. :)
"de itt egyesek nem mennének, inkább börtönbe poshadnának! "
Nyugodj meg egy esetleges hadiállapotban nem túl sokan poshadnának ott. :)
Ez a törvény enyhén szólva kirekesztő és soviniszta.
Hol az egyenjogúság? A nőknek miért nem szabad bevonulni?
Talán a konyhában a fakanál mellett a helyük, mikor joguk lenne a fronton harcolni? Feministák, hol vagytok ilyenkor?
Példát lehetne venni Izraelről. Ott a nők is hadkötelesek.
"Ez a törvény enyhén szólva kirekesztő és soviniszta.
Hol az egyenjogúság? A nőknek miért nem szabad bevonulni?
Talán a konyhában a fakanál mellett a helyük, mikor joguk lenne a fronton harcolni? Feministák, hol vagytok ilyenkor?
Példát lehetne venni Izraelről. Ott a nők is hadkötelesek."
Komolyan ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted magad? Hol van az leírva, hogy nőknek nem szabad bevonulni? Ha megnézzük a mai nyámnyila kölköket, meg hogy hány ilyen kérdés volt már kiírva, én majdnem biztos vagyok benne, hogy egy tényleges háború esetén több, de legalább annyi nő vonulna mint férfi. Ennek a sok semmirekellőnek meg áshatnánk a tömegsírokat.
Lemaradt a hangulatjel, irónia akart lenni a feministáknak. :)
Nem gondoltam komolyan. Vannak, akik csak jogokat követelnek, de a kötelezettségek alól kibújnak, ráadásul a kettős mérce is befigyel.
Kíváncsi voltam a bősz feministák vajon milyen gyorsan rohannának rohamsisakot húzni vagy akkor azt hangoztatnák, hogy ők gyenge nők és inkább a konyha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!