Minden fiatal szinte kiment külföldre. Ki védené meg az országot háború esetén?
Minek megvédeni ezt a szar országot?
Pusztuljon csak a sok cigány, ingyenélő, meg nyugdíjas, mindazok akik miatt a fiatalságnak el kell hagynia a hazáját, hogy megéljen!
Ha nem volna adósságom én is elhúznék innen csak nincs miből!
A fiatalok kivándorlása kapcsán legkissebb probléma a honvédelem. Egy normális országban mindig van annyi jelentkező a hadseregbe (Honvédségbe), hogy a létszámot tartani tudják. Most is van elég toborzás meg friss honvéd, nem értem mi a baj, már nem abban a világban élünk, ahol háború esetén minden fiatal hadkötlezett - bár erre a kormány most valamiért nagyon rá akar cáfolni.
A fiatalok kivándorlása kapcsán inkább azt kéne megfontolni, hogy lesz-e még itt a jövőben olyan ország, amit meg kell majd védeni vagy addigra már csak hűlt helye lesz a magyaroknak. Bevallom őszintén, most egyetemre járok és én sem találok olyan nyomós indokot arra, hogy ithhon maradjak. Talán majd néha hazajárogatok - lehet családom is itt lesz, de hogy munkát itt nem vállalok, az tuti.
"Minden fiatal szinte kiment külföldre. "
Ez egyébként is erős csúsztatás. Csak a hulladék megy ki és azok száma elenyésző.
"úgyhogy sokat érnénk el a fiatalokkal,legfeljebb gólyófelfogónak lennének jók"
Annak sem mert összefosnák maguk és szétszaladnának.
"Ha nem volna adósságom én is elhúznék innen csak nincs miből!"
Erre adnak vissza nem térítendő támogatást. Hogy tisztuljon tőletek az ország.
"már nem abban a világban élünk, ahol háború esetén minden fiatal hadkötlezett"
Hát melyik világban? És melyik fiatal nem lesz hadkötelezett háború esetén? Jahogy te meg a kérdező. xD
Ne felejtsd el hogy nem a "gazdasági menekültek" a rosszak.
Nem a kivándorlók hagyták cserben az országot.Hanem az ország őket.Ha nem kell a saját hazájának akkor mit kezdjen az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!