Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nem lenne már ideje rehabilitá...

Nem lenne már ideje rehabilitálni Hitlert?

Figyelt kérdés

Lassan 100 éve történt a 2. világháború és még mindig ki van kiálva valamiféle Sátánfajzatnak.

Rehabilitálni kéne valami Napóleon-kaliberű figurává, mert ez így nagyon abszurd.

2012. jún. 19. 14:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem.
2012. jún. 20. 04:42
 12/26 Vree ***** válasza:
47%

Azt hittem szarkasztikus kérdés lesz :(

Helyette a GYIK gazdagodott egy újabb hülye kérdéssel...

2012. jún. 20. 11:38
 13/26 anonim ***** válasza:
48%
Nem kéne. Úgy ahogy Szálasit sem.
2012. jún. 20. 16:34
 14/26 anonim ***** válasza:
2012. jún. 20. 21:12
 15/26 anonim ***** válasza:
48%
Igen kéne.
2012. jún. 20. 22:49
 16/26 anonim ***** válasza:
36%

Kéne, csak nem lehet, mert ő a Zsidók ellen volt.

Sztálin pedig a Zsidókkal volt. Aki kimondja az igazat a Zsidókról az sátánfajzat.

2012. jún. 22. 14:21
 17/26 anonim ***** válasza:
52%
Öcsém, azt se tudod miről beszélsz...
2012. jún. 22. 21:40
 18/26 Napéjegyenlőség ***** válasza:
48%
Miért kéne rehabilitálni egy véreskezű idiótát? Lehet, hogy voltak jó húzásai, de mégis hova sodorta Európát? Nem vérrel és vassal kell megváltoztatni a világot.. Persze, voltak nála is rosszabbak, de ne hogy már egy ilyen embert kezdj el istenként tisztelni.. Látható, hogy megint valami elfajzott világ felé kezdünk haladni, ha már viszkis-félékből is betyár hőst akarnak csinálni.
2012. jún. 24. 10:37
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

Tévedsz, még az I. világháború sincs h 100 éve tört ki.

Kb hónap végén lesz a 98. évfordulója. Szerintem te ezzel a mindjárt 100 éve volttal az I. világháborúra gondolsz, de ahhoz Hitlernek semmi köze nem volt, max annyi hogy a fronton volt ő is.

A II. vh 1939 IX. 01.-én hajnalban tört ki azzal, hogy Hitler lerohanta Lengyelországot. Európában 45 május 8.-án ért véget Németország kapitulációjával, a teljes háború pedig 1945. IX. 02.-án ért véget Japán kapitulációjával. Tehát ha megnézed, 73 éve lesz h kitört, és 67 éve lesz h véget ért. Szerintem a 100 még eléggé odább van.

Amúgy de rehabilitálni kellene, már kaptam össze ismerőssel amikor azt mondtam h zseniális volt, hiszen Németországot felépítette a semmiből.

Amúgy semmivel sem rosszabb mint Sztálin, Mao vagy Napóleon. Napóleont zseniális hadvezérként tartják számon, amikor ennyi erővel őt is nagy gonosznak lehetne kikiáltani.

Talán néhány generáció még, és Hitlert is helyén kezelik. Napóleonnal is elfogultak voltak anno szerintem.

2012. júl. 8. 12:10
 20/26 anonim válasza:
57%
Hitlert csak azért hívják sátánnak, mert a zsidók ezt szajkózzák! Nem miatta halt meg a legtöbb ember a történelem során! Jézus miatt többen meghaltak!
2012. júl. 25. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!