Mi a különbség a sima Amerikai katona és a tengerész gyalogos között?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 14:16
11/18 anonim válasza:
a lényeg, a nagyon gyengék kedvéért: a katonák KAPNAK fizetést, mert ők is emberek, meg kell élniük... most az senkit nem érdekel, hogy te kit tartasz elvileg zsoldosoknak, meg elvileg nem, de máskor gondold át a dolgokat :)
12/18 A kérdező kommentje:
Az US Army nem kap fizetést maximum a magas rangú tisztek, viszont az USMC rangtól függetlenül kap. Meg viszonylag őket alkalmazzák gyakrabban szal manapság semmi sem megy ingyen. De persze egybúl szidni és hülyézni kell aki esetleg el ír valamit vagy ha a másik rosszúl értelmezi a mondatot
2012. jún. 29. 11:51
13/18 A kérdező kommentje:
egyből* (bocsánat)
2012. jún. 29. 11:52
15/18 A kérdező kommentje:
any.ád a barom egyszerű kérdésből veszekedni rühes cigán.y...
2012. júl. 15. 10:05
16/18 anonim válasza:
"Az US Army nem kap fizetést maximum a magas rangú tisztek..."
Mindig tanul újat az ember. Én eddig azt hittem, hogy az amerikai katonák elég jó fizetést kapnak. Erre most kiderül, hogy nem is kapnak pénzt. :)
Itt valami zavar van szerintem. :D
De látom az előző válaszolónál is elfogyott a türelem, ennyi "új információt" olvasva. :D
17/18 anonim válasza:
persze, elfogyott, meg állandóan törli, amit ideírok, ez a szerencsétlen :D
hiába, nem érti meg, hogy hülyeségeket beszél...
18/18 anonim válasza:
szépen leírom neki, hogy mekkora hülyeségeket beszél ezzel a zsoldossággal kapcsolatban, erre ne szóljak bele, mert ő jobban tudja... akkor minek kérdezi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!