Milyen a légkör a francia idegenlégióban? Valaki szolgált már kint vagy volt felvételin?
Figyelt kérdés
Kezdek gondolkodni az idegenlégión.Arra lennék kíváncsi milyen a légkör ? Tudnom kell franciául ? Gyakori a verekedés katona katona közt ? Milyen is az élet ?Mi a feladatuk ? Mondjuk még csak 17 éves vagyok ha jelentkeznék akor 22-23 éves koromban addig szerzek itthon egy szakmát meg felkéne szednem kb 20 kilót mert most 62 vagyok és ez gondolom oda még viccnek is rossz.Kemény a kiképzés ? Kemény a fevételi követelmény ? Szerintem egéségileg felvennének mert nincs semmi bajom egyenlőre se szemüveg,se rossz fog,nemvolt töröt csontom sem,allergiám sincs,aszma szóval az imun rendszeremel nincs gond mert évek óta még fejfájásom sem volt (csak ha részeg vagyok)Mennyi esélyem lenne ol egy villanyszerlő szakmával és egy b.kat jogsival ?2009. júl. 1. 01:07
11/11 Hajnal Adrian válasza:
Nincs itt olyan aki mostanaban tervezi a kiutat vagy megy vissza Legioskent? Engem komolyan erdekel a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!