Így még lehetek katona?
Nehogy azt hidd kedves utolsó kommentelő, hogy egyszerű a légióba bekerülni. Nem a 20. században járunk már, mikor dúltak a háborúk pl.:I. vh, II. vh és kellett az ágyútöltelék és boldog boldogtalant felvettek. Nagyon nagy a túljelentkezés. És mivel így van, jó ha nincs semmi bajod.
Szóval nem tudom kedves kérdező, hogy felvételt nyerhetsz-e. Próbálkozni lehet és hajrá is. A magyarokat szeretik a légióba. És ha túl vagy a kiképzésen és letudod az 5 évet avagy 10 évet, hát utána öccse' arany élet vár rád. Egy az hogy francia állampolgár lehetsz, de kapod életed végig a pénzt, plusz ez egy jó ajánló levél mondjuk a testőr szakmához. Elnökök stb., nem kell ezt ragoznom szerintem :) hajrá
A Lègióba bekerülni valóban nem könnyű. Bár most könnyebb a bejutás , mert kellenek az emberek,mert az egyik ezredüket akarják maximális számra feltölteni, de ígyis szigorúak az elvárások. Az pedig, hogy igy felvesznek-e, az orvoson függ , szólni nem kell neki, de ha èszreveszi sincs gond szerintem. Ja , ès csak szólnak a kedves válaszolótáesamnak, hogy a minimális nyugdíjj 17,5 èvtől jár, rendes nyugdíjj pedig 19-20 èvtől. Az èletkörülmènyek pedig 5-10 èv után sem könnyűek civil szemmel. Az meg kozel sem igaz, hogy ott begolyózol , max az, aki nagyon nem oda lett tervezve, ès nem bírja, de azt általába az elejèn kiszűrik, vagy ha nem, akkor a kikèpzők úgyis èszrevennek időben, ha gond lenne.
Ha voltál jelentkezni, akkor lègyszives írd meg, hogy mi volt, ès azóta mi van . Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!