Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan léphetek be az amerikai...

Hogyan léphetek be az amerikai hadseregbe?

Figyelt kérdés

2012. máj. 24. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Biztos hogy a jenkik zászlaja alatt akarsz harcolni?A kiképzésük nagyon nehéz és komoly mondhatni brutális főleg a tengerész gyalogosoknak.

Úgy tudom állampolgárnak kell lenned vagy pedig különleges végzettség kell hozzá ami az ő seregüknek kell.

2012. máj. 24. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Az nem olyan mint az Idegenlégió csak állampolgár léphrt be!
2012. máj. 24. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:

USA, kanadai esetleg mexikói állampolgárság kell.

Ha csak spanyolul tudsz vállalják, hogy spanyol tudásod megléte mellet megtanítanak angolul. Nagyon sok mexikói szolgál a US Army-ban. De nekem a tengerészet szimpatikusabb. Amúgy a nemzeti gárdába nem és a légierő is csak kis eséllyel vesznek fel, még mexikóiként is.

Tehát kell, vagy mexikói vagy kanadai végső esetben USA állampolgárság. (Tehát ha elveszel egy mexikói vagy kanadai végső esetben USA állampolgár ellenkező neműt kb. 5-8 év múlva meg is lesz ez a lépcsőt, addig nem árt edzeni a hátizsákos futótesztre (ez a cooper-teszt nehezítve menetfelszereléssel).

A többit itt (is) elolvashatod:

[link]

Cooper-teszt:

[link]

2012. máj. 25. 05:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és mintha csak 35 éves korig vennének fel.
2012. máj. 25. 05:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt tudtam, hogy csak állampolgársággal léphetek be, de ahhoz zöldkártya kell, vagy valamilyen állampolgársági teszt.
2012. máj. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!