Magyar ember lehet amerikai tengerészgyalogos (USMC)?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 08:21
1/20 anonim válasza:
Ha van zöldkártyád (=USA-ban van a legális állandó lakhelyed), akkor lehetsz sorállományos. Tiszt meg akkor lehetsz, ha állampolgár vagy. Ha Magyarországon élsz, akkor nem lehetsz az meg akkor sem, ha az USA-ban sima vízumon vagy. Szerintem ne akarj tengerészgyalogos lenni, nekik a legrosszabb...a sima tengerészeknek (Navy) is jobb annál.
2/20 A kérdező kommentje:
még rossz a tengerészgyalogosoknak?
Egyébként gondolkodtam a SASon is, ott hogy megy a dolog? Csak vérbeli britek lehetnek SASosok?
2009. jún. 30. 11:25
3/20 A kérdező kommentje:
*Miért rossz a tengerészgyalogosoknak?
2009. jún. 30. 11:26
4/20 anonim válasza:
Nem tudok semmit a britekről, én az USA-ban élek. A rokonaim nagy része katona, tengerész. A tengerészgyalogosokkal bánnak a legszarabbul, ők szívnak a legtöbbet. Szerintem minden hadsereg csak a sajátjai közül vesz fel, mert azzal hazaárulást követsz el, ha belépsz egy másik ország hadseregébe...leszámítva az idegen légiót. Hány éves vagy? 18 (szülői engedéllyel 17) éves kortól lehet bevonulni egyébként.
5/20 A kérdező kommentje:
Hazaárulás lenne egy igazi hadseregbe belépni, ami nem a hazádé. Magyar katonák viszont nem sok mindent csinálnak...
SASba sem léphetne be nembrit?
+Milyen idegenlégiók léteznek? (franciáról tudok)
Egyébként 16 éves vagyok.
2009. júl. 1. 01:06
6/20 A kérdező kommentje:
*hazádé után ? van (ill. kéne lennie :)
2009. júl. 1. 01:07
7/20 anonim válasza:
Tudtommal a SAS elit egység, mint USA-ban pl. a Navy SEALS tehát nemcsak, hogy állampolgárság/ottani státusz kell hozzá, de nem is kerülhetsz be csak úgy. Előtte szolgálnod kell sima katonaként aztán ha átmész a tréningen, akkor csatlakozhatsz...amúgy UK-ben viszonylag nem nehéz állampolgárrá válni, csak nagyon sokáig ott kell élni. USA-ba meg kijutni is nehéz...
8/20 anonim válasza:
Még ezt találtam a SAS-ről részletesen. Előtte 3 évet a brit hadseregben is kell szolgálni. Itt minden le van írva, amit tudnod kell: [link]
9/20 anonim válasza:
Nekem is tetszik a haditengerészet (nem a tengerészgyalogság), és mivel ebben az országban nincs ilyen, nem hiszem, hogy hazaárulás máshol próbálkozni.
10/20 anonim válasza:
Már hogyne lenne hazaárulás, az Armed Forces az Armed Forces! Tök mindegy, hogy melyik ága. Nem legális másik ország hadseregébe állni, nem is engednek, mert feltétel a zöldkártya vagy az állampolgárság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!