Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha jól értem, akkor sok...

Ha jól értem, akkor sok válaszból (köszönöm) mégis csak azt lehet következtetni, hogy majdnem minden elesett katona hösi halált hal. Jól értettem?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekes az is, hogy nota bene Németországban a második világháborúban elesett német katonákat - tudjuk miért - hivatalosan nem mint hösi halottakat gyászolnak. Miért akkor itt, nálunk, a például a volt Szovjetúnióban elesett magyar katonákat?

2012. máj. 10. 22:41
 1/3 Gugu Gabor ***** válasza:
42%

Szerintem kicsit fogalmazd át a kérdésed mert egy egy kicsit kusza.

Egyébként ha jól értem akkor arról van szó hogy a "hősi" szovjet katona egy orosz vagyis szovjet elnevezés és ennyi (a különféle rangokba nevekbe és elnevezésekben az oroszok mindig is tudtak alkotni). A katonai temetőket általában simán katonai temetőnek hívják a világ nagy részén.

2012. máj. 10. 23:06
 2/3 Gugu Gabor ***** válasza:
42%

Kis kiegészítés:

[link]

2012. máj. 10. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon élvezi, hogy mindenkit okkal-ok nélkül leszavazhat a rovatban.
2012. máj. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!