Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A való életben létezik olyan...

A való életben létezik olyan lövedékálló páncélruha (hasonlít a bombászok ruhájához), amilyen a COD MW3-ban van az utolsó küldetésben?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 13:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
láttam már olyan videót is (tálibok készítették) ahol egy amcsi katonát meglőttek Dagunovval... elesett, de a következő pillanatbán már fel is pattant és egyből ugrott be a humvee mögé :D na azt nem tudom milyen mellény lehetett...
2012. máj. 2. 20:24
 12/13 Mr.Super TNT ***** válasza:

A tűzszerészeknek vannak ilyesféle speciális ruházataik ,de még ebben is meg lehet simán halni vagy komolyan sérülni. Egyszer volt valami kimutatás ,hogy az ilyen védőfelszerelésekben legtöbször nem a robbanás közvetlen hatása miatt sérül meg ,hanem a közvetett hatásoktól mint például esések vagy egyszerűen úgy nekivág egy falnak . Általába a tűzszerész cuccok strapabírók és a sérülésektől (főként a halálos) töbségétől védelmet nyujt ,de mint írtam nem 100%.

Az hogy nehézpáncélzatot használjon gyalogsági erő nem valoszínő. Az irányvonal a minnél könnyebb annál jobb. Az önjáró 1 személyes gépesített páncél valóban letező elképzelés ,de technologia híján az is marad legaláb 10-20 évig.

2012. máj. 2. 22:39
 13/13 A kérdező kommentje:
azért kíváncsi leszek, hogy mi lesz az ilyen fejlesztésekkel úgy 10-15 év múlva...
2012. máj. 2. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!