Abrams vagy T90?
Figyelt kérdés
Melyik tankban éreznéd nagyobb biztonságban magad? Melyiknek erősebb a fegyverzete? Vagy nem muszáj a 2 közül választani, te melyik tankot tartod ma a legmegbízhatóbbnak/legmodernebbnek?(itt nem feltétlenül az elektronikai felszereltségre gondolok.)2012. ápr. 28. 12:33
1/7 anonim válasza:
T90 lehetett hallani olyat hogy az abrams kilőtte ezeket a táliboknál. Én csak annyit fűznék hozzá hogy egy képzetlen személyzet nem ér sokat egy tankban.
2/7 anonim válasza:
Ez így van!Ha a Sivatagi Vihar hadműveletnél magyarok vannak a T-72-ben akkor megszívják az amcsik.Ezt még egy amerikai katona mondta nekem,mikor közös akción voltam vele Irakban.
3/7 anonim válasza:
Abrams alapjaiban véve fejlettebb mert a T-90 jóformán csak egy átalakított T-72. Ettől függetlenül persze a T-90 is méltó ellenfele az Abramsnak, de én inkább az amerikai gépre voksolok.
4/7 anonim válasza:
Nehéz kérdés.
A T-90 ha fel van szerelve minden fejlesztéssel, akkor lehet, hogy "jobb", mint a teljesen fölszerelt Abrams, viszont "pőrén" a két tank közül inkább az Abramsra szavaznék.
A tálibok nem használtak T-90-eseket.
6/7 anonim válasza:
Első: T-72-eseket lőttek ki.
Hát árban mind2 drága.Sok helyen írták hogy az Abrams hamar elromlik,nagy műszaki háttér kell neki.
T-90-ről nem tudok sokat de megbízhatóságban szerintem jobb az Abrams-nél.A T-90-eseket már nem a "sok lúd disznót győz" elven tervezték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!