Szeretnék katona lenni. Lehet?
miért ne lenne lehetséges?
viszont miért nem valami rendészeti szakközépbe mész?
fodrász szakkal amúgy se érsz sokat, gondolom nem nagyon fognak fizikailag se toppon tartani.
katonaságnál pedig eléggé fontos a rendes fizikum.
Máté még biztos nem látott Afganisztánban magyar katonanőt agyig vasban kiszállni egy járműből.
Amúgy csak emlékeztetőül közlöm, ha elfelejtette volna a lakosság, hogy már kettő magyar katonanő meghalt Afganisztánban: Pappné Ábrahám Judit 2010-ben egy támadásban, és Róth Orsolya egy balesetben.
Hogy a kérdésre is válszoljak:
Lehet.
minden női kérdezőnek aki ezt teszi fel belinkelem ha még nem látta volna
http://www.youtube.com/watch?v=SHLUGT5-fWc
http://www.youtube.com/watch?v=KZSVyXdLJBg
de azt tudni kell férfi és nő a seregben nem külnöbözik ugyan úgy bánnak a nőkkel is mint a férfiakkal
Máté még biztos nem látott Afganisztánban magyar katonanőt agyig vasban kiszállni egy járműből.
Amúgy csak emlékeztetőül közlöm, ha elfelejtette volna a lakosság, hogy már kettő magyar katonanő meghalt Afganisztánban: Pappné Ábrahám Judit 2010-ben egy támadásban, és Róth Orsolya egy balesetben.
Hogy a kérdésre is válszoljak:
Lehet
Nem láttam soha?A nagybáttyám felesége katona.Amúgy akik meghaltak egy konvojban haltak meg te s*gfej nem tűzharcban!Éppen hazavitték őket amikor a tálibok megtámadták őket.A nagybáttyám ott volt de mindegy azért én mondok hülyeséget.Nézz egy kicsit utána a dolgoknak ha nem értessz hozzá és csak utána válaszolj.
Ez szép, amit leírtál, de nem változtata azon, hogy nem láttál még ilyet.
Amit pedig előző hozzászólásodban írtál, elég nagy marhaság.
Orsi (akit volt szerencsém személyesen is ismernem) balesetben halt meg, de Pappné Ábrahám Judit egy oszlopmenet során, mikor rajtukütöttek a tálibok. Ez amúgy megítélésed szerint nem tűzharc?
Nekem meg nem a nagybátyám katona, és volt Afganisztánban, hanem én magam.
Így lehet, hogy több rálátásom van, mint Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!