Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szeretnék katona lenni. Lehet?

Szeretnék katona lenni. Lehet?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok most megyek középiskolába fodrász szakra.Szeretnék katona lenni ha betöltöm a 18-at lehetséges ez?
2012. ápr. 25. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

miért ne lenne lehetséges?

viszont miért nem valami rendészeti szakközépbe mész?

fodrász szakkal amúgy se érsz sokat, gondolom nem nagyon fognak fizikailag se toppon tartani.

katonaságnál pedig eléggé fontos a rendes fizikum.

2012. ápr. 25. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha megfelelsz a kritériumoknak biztosan lehetsz.De azért a középsulit mindenképp fejezd ám be!
2012. ápr. 25. 20:22
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell túl nagy erőnlét.Maximum a kiképzésnél lesz rá szüksége.A nők nem harcolnak csak informálják a katonákat vagy egy hivatalba ülnek egész nap.Persze attól még katonák de harcolni soha a büdös életbe nem fognak a fegyverrel is csak azért tanulnak meg bánni ha mondjuk a bunkert ahol vannak körbe kerítik vissza tudjanak lőni de semmi több.De erre is nem nagy az esély mert azért azt lehet tudni ha már nincs remény egy csatánál és akkor a nőket kimenekítik.De amúgy a kérdésre válaszolva lehetséges.
2012. ápr. 25. 20:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Máté még biztos nem látott Afganisztánban magyar katonanőt agyig vasban kiszállni egy járműből.

Amúgy csak emlékeztetőül közlöm, ha elfelejtette volna a lakosság, hogy már kettő magyar katonanő meghalt Afganisztánban: Pappné Ábrahám Judit 2010-ben egy támadásban, és Róth Orsolya egy balesetben.

Hogy a kérdésre is válszoljak:

Lehet.

2012. ápr. 25. 22:22
 5/13 anonim ***** válasza:

minden női kérdezőnek aki ezt teszi fel belinkelem ha még nem látta volna

http://www.youtube.com/watch?v=SHLUGT5-fWc

http://www.youtube.com/watch?v=KZSVyXdLJBg

de azt tudni kell férfi és nő a seregben nem külnöbözik ugyan úgy bánnak a nőkkel is mint a férfiakkal

2012. ápr. 26. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Máté még biztos nem látott Afganisztánban magyar katonanőt agyig vasban kiszállni egy járműből.

Amúgy csak emlékeztetőül közlöm, ha elfelejtette volna a lakosság, hogy már kettő magyar katonanő meghalt Afganisztánban: Pappné Ábrahám Judit 2010-ben egy támadásban, és Róth Orsolya egy balesetben.

Hogy a kérdésre is válszoljak:

Lehet

Nem láttam soha?A nagybáttyám felesége katona.Amúgy akik meghaltak egy konvojban haltak meg te s*gfej nem tűzharcban!Éppen hazavitték őket amikor a tálibok megtámadták őket.A nagybáttyám ott volt de mindegy azért én mondok hülyeséget.Nézz egy kicsit utána a dolgoknak ha nem értessz hozzá és csak utána válaszolj.

2012. ápr. 26. 17:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez szép, amit leírtál, de nem változtata azon, hogy nem láttál még ilyet.

Amit pedig előző hozzászólásodban írtál, elég nagy marhaság.

Orsi (akit volt szerencsém személyesen is ismernem) balesetben halt meg, de Pappné Ábrahám Judit egy oszlopmenet során, mikor rajtukütöttek a tálibok. Ez amúgy megítélésed szerint nem tűzharc?

Nekem meg nem a nagybátyám katona, és volt Afganisztánban, hanem én magam.

Így lehet, hogy több rálátásom van, mint Neked.

2012. ápr. 26. 20:27
 8/13 anonim válasza:
Igen kedves Máté kicsit más a személyes tapasztalat. Mint a hallomásból mondott dolgok! Tudod elég rossz érzés mikor valakinek a kezébe adod a szolgálati útlevelet és utána csak akkor találkozol a nevével mikor le kell fogyatékolni az állomány létszámából!
2012. ápr. 27. 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom hogy nem sajnálom!Jó ez is kicsit hülyeség volt hogy soha nem kerülnek tűzharcba de nagyon ritkán.
2012. ápr. 27. 17:34
 10/13 anonim válasza:
hogy lehet 14 évesen ráadásul lány létedre ilyenre gondolni is ?? én is lány vagyok pont 14 és gondolni se akarok ilyen sz.rságokra már bocsi..törődj inkább a tanulással,pasikkal,barátokkal és a sminkekkel stb.. szóval csajos dolgokkal ne ilyen f.ságokkal és ne cs.ezd el az életed :)
2012. máj. 18. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!