Egy T-55-ös ki tud lőni egy T-72-est ha mindkét harckocsi kezelőszemélyzetének megegyezne a tudása?
ha az 55-ös eltalálja a 72-est, 60% eséllyel harcképtelenné teszi, szerintem
fordítva szerintem 100%
Minden további nélkül harc/mozgás képtelenné tudná tenni, utána meg azt csinál vele amit akar.
Persze megfelelő helyzet kell hozzá, tehát szintén hogy ki vefezi fel hamarabb a másikat.
Van esélye ha ő tud kezdeni és nem rontja el.
Természetesen ki tud lőni, hiába a T-72 fejlettebb. Lásd az M4 Shermann és a Panther esetet.
Az M4-nek szemből esélye sincs, de ha oldalba tudja kapni...
Én is tóth vagyok, és lehet, hogy van valami rokoni kapcsolatubnk, mert a nagyapámnak az unokatestvére rengeteg gyermeket nemzett amikor ifjú bohó éveit kergette a second industrial revolution ben harcolt.
ami azt illeti lehet h a té ötvenötös kitudna lőni egy té hetvenkettest de ez csak attól az ominózus ténytől függ hogy milyen formájú alakú izlésű szabású képződmény van a nagymamám hátsó farpofáin valyon körte? vagynetalántán alma? vagy neaggyisten nyalóka? ezek mindmind függnek a fennemlített súlyos kérdést illetően, mert ha körte, akkor csak fejjel előre tud beférni, ha alma, akkor sehogy, ha meg nyalóka akkor az alfele az kinnkell hogy maradjon. Viszont a horckocsiszemélyzet élelmezési ellátmányától is függ, mert ha mondjuk ingyen gíroszból vannak fenntgartva az meg sem közelíti a gitártanfolyamok árának a tanuláshoz viszonyított pitagoraszi egyenletekkel tűzdelt megfelelési igényét.
ELLENBEN ha ezekre mind odafigyel valaki akkor IGEN, bátran állíthatom hogy egy T-55ös ki tud lőni egy T-72est
Ha nem löviki elöbb a T-72es.
Gyakorlatilag ha egy harckocsinak nincs reaktìv páncélzata (azzal együtt is csak sokkal nehezebb) akkor kilöhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!