Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen engedélyek szükségesek...

Milyen engedélyek szükségesek egy ilyen tervhez?

Figyelt kérdés

Sokat elmélkedtem azon,hogy egyszer milyen jó lenne csinálni egy olyan bizniszt,hogy venni egy hatalmas földterületet,néhány honvédségi harcjárművet,és pénzért,bárkinek lehetősége lenne ilyen eszközöket vezetni.

Tudom,létezik ilyen már Magyarországon,természetesen fegyverzet nélküli harckocsikkal,páncélosokkal.

A kérdésem lényege az,hogy ha nekem például van egy hatalmas,közforgalomtól elzárt telkem,rajta egy BTR-60ssal,vagy egy T-55-s harckocsival,akkor milyen engedélyek kellenek ahhoz,hogy egy efféle vállalkozást lehessen üzemeltetni?

2012. márc. 28. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az önkormányzat kompetens ebben (vállalkozási feltételek megszerzésében is), az okmányirodába mennék.
2012. márc. 28. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
keresd fel vagy látogasd meg a zamárdiban található haditechnikai parkot, a tulajdonos a 0-ról kezdte ma meg már rengeteg harckocsija van amikkel pénzért lehet menni ( utazni és vezetni is ) sőt még ,űködő helikoptere is van vagy írj a www.tank.hu-nak ők hátha tudnak segíteni
2012. márc. 29. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Megnéztem a tank.hu árlistát. BAKKER ,én másfél évig nem is tudtam milyen úri hobbit kaptam kötelezően.
2012. márc. 31. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!