A francia idegenlégióhoz kell valamilyen végzettség?
(bocs, véletlen elküldtem gépelés közben.
Szal az On the Spoot- a francia idegenlégió című riportot nézd meg!!!! Magyar légiósok adnak riportot.
Amúgy vannak nyilvános megaláztatások( meztelenrevetkőztetés, verés stb)
franciául megtanítanak, verést azt kapsz az biztos, nem is ölnek meg az is biztos,(de magad megöletheted kiképzés alatt, felrobbantod magad, vagy valamilyen balesetet szenvedsz) amúgy meg valószínűleg nem csak te leszel ott magyar mert sokan mennek ki már oda is
máté003214 válasza:
Nem kell.Még a bűnözőket is beveszik.
WTF? te éltél a megalakulásakor?
mert ez már rég nem létezik, ugyanúgy elküldenek a 'csába büntetett előélettel, mint a honvédségnél
Érdemes. Ha valaki katonásdit akar játszani, legalább pénzért tegye. Előnyei: megtanulsz franciául, ingyen. Olyan egzotikus helyekre eljutsz, ahová másként nem valószínű. Megtanulod mi a bajtársiasság és az internacionalizmus. Remek harcászati kiképzést kapsz. Esélyed van francia állampolgárságot szerezni. Kisebb katonai karriert is csinálhatsz, altiszt is lehetsz. Ha túléled, boldogan élsz, amíg meg nem halsz.
Ezt objektív kívülállóként mondom, én akkor lássak hadsereget (és főleg háborút) amikor a hátam közepét!
Akinek az a kérdése, hogy megvernek-e, az verje ki a fejéből ezt az ötletet...
12 évesen, mikor karate edzőtáborba mentem, akkor sem jutott eszembe - ahogy később se - az, hogy engem megvernek :DDDD pedig láttam nem egy embert, akit úgy péppé vertek a vizsga végére, hogy menni nem bírt.
"megtanulni tűrni a fájdalmat, a megpróbáltatást, és legyőzni korlátainkat, mind testben, mind lélekben..."
Ahhoz elég a közmunkaprogram :D.
Francia idegen légióba csak akkor megy az ember ha már más lehetősége nem igen van.. De ha neki az kell h gyilkosokkal, rablókkal stb akar összezárva lenni, hát legyen.
De ha meg járod, és egyben maradsz, akkor valszeg nem igen lesz okod félni semmitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!