Egy S. A. S. kommandósnak és egy Francia idegenlégiósnak hasonló nehézségeket kell kiállnia?
Ezzel arra gondolok, hogy egy S.A.S. kommandósnak mennyivel van "jobb dolga" mivel a hazájában szolgál és minden felettese és a kormánya is ugye vele azonos nemzetiségű?
Egy idegenlégióst pedig ugye egy idegen nemzet képezi ki és rendelkezik felette és e-miatt esetleg kegyetlenebbül bánnak velük, vagy szarabb helyekre küldik őket?
a SAS-t i küldhetik szar helyre.
Amúgy a SAS- nem olyan kemény, sokkal több a mentalitási gyakorlat és képzés. Nem arra mennek, hogy gyilkológép legyél, hanem kommandós !
Köszönöm a gyors válaszokat!
Első válaszolónak:
Evidens, hogy mindkettőt küldik szar helyekre, én azt kérdeztem, hogy SZARABB helyekre küldik-e a légiósokat.
Azt gondolnám, hogy mindkettőben komoly mentális tréning folyik. Gyilkológép és kommandós között mi a különbség?
Az a lényeg, hogy a katonát,kommandóst kiképzik arra, hogy gond nélkül tudjon embert ölni, hova lehet ezt még fejleszteni?
Második válaszolónak:
Ha jól értem te arra utalsz, hogy más jellegű a kettő, amit nem vitatok, de nem is azt kérdeztem, hogy egy összecsapásban melyik győzne, csak hogy kiképzésben melyik milyen a másikhoz képest és hát persze a nemzetiségi kérdés, amit ugye a kérdésem alatt részleteztem.
Harmadik válaszolónak:
Értem, te is azt erősíted, hogy más, de elit katonai egység címszó alatt legalább a kiképzésüket összelehetne hasonlítani, no meg mint előbbiekben említettem ugye a nemzetiségi kérdés.
Légiósokat olyan helyekre küldik,ahol Franciaország békefenntartóként jelen van. Ebbe beletartozik Afganisztán is pl.
Ha szeretnél a Légióról bővebben olvasni akkor ajánlom neked:
vasihazafi.hu -oldalt van egy idegenlégiós rovat. Ez egy magyar idegenlégiós blogja. Érdemes belenézni.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!