Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonai szakközép? Lányként a...

Katonai szakközép? Lányként a katonai szakközép iskolán gondolkodok.

Figyelt kérdés
csak tudni szeretném,hogy érettségi után hova lenne ajánlatos mennem... a szakközép után persze szerződéses katona szeretnék lenni...légyszi segítsetek... köszi :)
2009. jún. 14. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerződéses katona bármikor lehetsz, akár érettségi nélkül is. Bár mivel úgy értelmezem a soraidat, hogy középiskolás vagy, érettségi után menj. Ha csak szerződéses akarsz lenni, nem kell katonai szakközépbe járni. Csak jelentkezel, aztán ha bekerültél, majd elküldenek egy pár hetes kiképzésre.
2009. jún. 14. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Lányként válassz mást inkább. Katona ismerőseim szerint az a pár csaj mind k*rva lesz aki bekerül.
2009. jún. 15. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
én 27 évesen szerződéses katona vagyok és az az ismerősöd aki ezt mondta fogalma sincs valószinüleg és iszonyat primitv.
2009. júl. 25. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ismerősöm, a sógorom és szerződéses katona ;), azt mondja mind ócska lotyó aki nőként bevonul. Legalábbis Debrecenben csak ilyenek vannak.
2009. júl. 26. 22:19
 5/6 Zola18 ***** válasza:
Attól h mások mind k*vák lesznek bent attól még nem biztos h ő is az lesz. Am sztem érdemesebb lenne leraknod 1 szakmát vagy vmit hozzá 1 jó érettségit és megpályázni a katonai vagy a rendőrtiszti sulikat. Ha már ezt szeretnéd komolyan csinálni akkor azzal jobban járnál sztem :)
2009. aug. 1. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már most az:D
2009. dec. 27. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!