Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha katona karok lenni, megvála...

Ha katona karok lenni, megválaszthatom melyik haderőnemhez akarok csatlakozni?

Figyelt kérdés

vagy besorolnak minden kérdés nélkül valahova?

Pl: páncélos, lövész tüzér, légierős stb.

2012. márc. 10. 15:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
ez nem támadás volt, csak vélemény arra nézve ki menjen katonának
2012. márc. 11. 13:33
 22/29 A kérdező kommentje:
jut eszembe a külföldre akarok menni maradnak a t72-esek vagy átképeznek más tankok vezetésesre?
2012. márc. 11. 13:34
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ hová szeretnél menni. Amúgy én sem támadó szándékkal írtam csupa nagy betűvel csak véletlenül.
2012. márc. 11. 13:41
 24/29 A kérdező kommentje:

oké azt hittem...

és amúgy mondjuk Afgán...

2012. márc. 11. 13:53
 25/29 anonim ***** válasza:
74%
A magyar T-72-kről már felesleges beszélni, ugyanis az üzemidejük lejárt, és a honvédségnek új típust kell beszereznie/rendszeresítenie. Az új típus pedig valószínűleg osztrák Leopárd 2-ek lesznek. A kérdés csak az, hogy mikor fogja "beszerezni" a Honvédség az új harckocsikat.
2012. márc. 11. 14:00
 26/29 A kérdező kommentje:
leopárd 2? az nagyon jó harckocsi
2012. márc. 11. 14:02
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
meg még régebben olyan 2009 fele a honvédség benevezett arra a pályázatra ami arról szólt hogy ha majd leépítik az osztrák haderőt fogunk venni kedvezményesen leo2-et 2011-et decemberében az osztrék hadsereg leo1-2-nek egy harmadát kivonták és többségét el is adták, mint látod jelenleg hidegen hadja a honvédségi vezetést a tankügy (sajnos) most jobban koncentrálnak a helikopter problémára
2012. márc. 15. 09:22
 28/29 anonim válasza:
48%

Nem. Viszont párszor jó alaposan el fognak verni, meg kipucoltatják veled a budit. Ha szerencséd van, a nemi erőszakot megúszod. Talán. :)

A katonaélet kemény dolog. Ott is egyre több az aberrált, nem csak kint.

2012. márc. 29. 08:19
 29/29 makiverem93 válasza:

Srác,van pár probléma... 1 A Disz betegségek kizáro okok a katonaságnál.

2 Tiszti suliba kötelező a nyelv tudás.. Minimum a közép, Már a tiszt helyettesire is kel az alap..

A harckocsihoz csak annyit ,hogy engem oda vettek fel, de még nemtudok róla semmit írni,mert még csak szept 11. én megyek alapk kiképzésre szentendrére, ha megtudok valamit,vagy megprobálnád a felvételit, írj mert tudok adni pár tippet a kibúvóra, ( nekem diszgráfiám van)

2012. szept. 7. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!